Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Top Spin 4

Hool23

Recommended Posts

nevite jaky to ma wawe ?

no koukal jsem na jeden web..a je tam wave 6 jinak jestli je tam AP25 nevím.to zjistím za 2h..pokud ti jde o wave,bych neřešil..pokud máš nejnovější flash.není nutný se takhle ptát.pokud ne tak si jí opatchneš na menší

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no koukal jsem na jeden web..a je tam wave 6 jinak jestli je tam AP25 nevím.to zjistím za 2h..pokud ti jde o wave,bych neřešil..pokud máš nejnovější flash.není nutný se takhle ptát.pokud ne tak si jí opatchneš na menší

tak potvrzuju wave 6 a bez AP25

Odkaz ke komentáři

Nesouhlasim,od vcerejska to hraju,a ackoli nejsem fanda tenisu tak tahle hra je fakt skvěla,2k nezklamali,to v žádnym případě...Zkuste plnou hru a nekritizujte demo...

Jak to můžeme vyzkoušet když hra vychází 18 března, chytráku? Né každý hry stahuje.....

Odkaz ke komentáři

Určitě jde o skvělou hru. Něco málo zápasů už mám odehráno a vážně mě to chytlo. Možná škoda, že tam není lince na více hráčů- pak se dostane James Blake na šestý místo žebříčku (wtf?). A absence licence na Wimbledon mě doslova nasrala. Ale jak říkám, hra mě baví, a to je hlavní...

Odkaz ke komentáři

Podle mě nejlepší tenis.Virtua tennis mi přijde až moc arkádový a tak jsem zkusil poprvé top spin a jsem spokojený-hratelnost parádní... s grafikou už to tak slavné neni ale dá se.

Top Spin 3 jsem nehrál takže nemůžu posoudit jak se to posunulo, ale oproti sérii virtua tennis můžu za sebe říct, že mnohem lepší simulace tenisu.

Odkaz ke komentáři

Jj, na okruhu ve hře je jen 80 hráčů. Bohužel licencovaných jen těch 25 :( Ale i tak hra stojí za to!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu