Hool23 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 http://www.ign.com/videos/2011/02/03/top-spin-4-legends-trailer Docela se na tuhle hru tesim naposled jsem tenis hral na PS3..tak jsem zvedavi na tohle dilo:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 hraju demíčko, nějak mě to začalo bavit a tak ho hraju pořád dokola, už se moc těšim na plnou verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 Ja jsem hral demo a ac mam tenisove hry vetsinou rad tohle mi nejak nesedlo....chtel jsem alespon maly tutorialek, ovladani jsem moc nepochopil, hral jsem, ale nedostal jsem se do toho. Predpokladam ze vsichni vite ze je to hra z nasich luhu a haju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Jo to víme ale nikdo jiný lepší tenis než Top Spin 3 nevydal .. aspoň jsem lepší nehrál,taky se už delší dobu nemůžu dočkat až výjde čtverka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Tak tenisoví nadšenci, už jsme se dočkali!!!! Jen doufám, že nebudou žádný problémy se spuštěním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 jojo přesně tak ted jsem koukal a je ke stažení plná hra..tak jen do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 2K czech opět zklamal. Demo o ničem.....1 mód, žadná dvouhra, 4 osoby a jeden set..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 nevite jaky to ma wawe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 nevite jaky to ma wawe ? no koukal jsem na jeden web..a je tam wave 6 jinak jestli je tam AP25 nevím.to zjistím za 2h..pokud ti jde o wave,bych neřešil..pokud máš nejnovější flash.není nutný se takhle ptát.pokud ne tak si jí opatchneš na menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 no koukal jsem na jeden web..a je tam wave 6 jinak jestli je tam AP25 nevím.to zjistím za 2h..pokud ti jde o wave,bych neřešil..pokud máš nejnovější flash.není nutný se takhle ptát.pokud ne tak si jí opatchneš na menší tak potvrzuju wave 6 a bez AP25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 2K czech opět zklamal. Demo o ničem.....1 mód, žadná dvouhra, 4 osoby a jeden set..... Proto se tomu rika demo....me osobne to ale taky nezaujalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Proto se tomu rika demo....me osobne to ale taky nezaujalo... Top Spin 3 je podle toho 100 a 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Nesouhlasim,od vcerejska to hraju,a ackoli nejsem fanda tenisu tak tahle hra je fakt skvěla,2k nezklamali,to v žádnym případě...Zkuste plnou hru a nekritizujte demo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Nesouhlasim,od vcerejska to hraju,a ackoli nejsem fanda tenisu tak tahle hra je fakt skvěla,2k nezklamali,to v žádnym případě...Zkuste plnou hru a nekritizujte demo... Jak to můžeme vyzkoušet když hra vychází 18 března, chytráku? Né každý hry stahuje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 musim rict ze me to prijde celkem dobry, ale asi jsem cekal vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Já jsem spokojený a myslím si, že je to lepší než Top spin 3. Lepší údery a hratelnost a žebříček 80 hráčů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Určitě jde o skvělou hru. Něco málo zápasů už mám odehráno a vážně mě to chytlo. Možná škoda, že tam není lince na více hráčů- pak se dostane James Blake na šestý místo žebříčku (wtf?). A absence licence na Wimbledon mě doslova nasrala. Ale jak říkám, hra mě baví, a to je hlavní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jak to můžeme vyzkoušet když hra vychází 18 března, chytráku? Né každý hry stahuje..... no tak pak nemáš přehled!pokud nemáš flash..pokud ne tak si musíš počkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Podle mě nejlepší tenis.Virtua tennis mi přijde až moc arkádový a tak jsem zkusil poprvé top spin a jsem spokojený-hratelnost parádní... s grafikou už to tak slavné neni ale dá se. Top Spin 3 jsem nehrál takže nemůžu posoudit jak se to posunulo, ale oproti sérii virtua tennis můžu za sebe říct, že mnohem lepší simulace tenisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 no tak pak nemáš přehled!pokud nemáš flash..pokud ne tak si musíš počkat Co to meles? jaky prehled? Myslis ze ses borec protoze palis nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 bonoman1: aky rebričk 80 hračov mysliš? licencovanych hračov maju len 25. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1095870977-game-page/211563242600004/obsah/148906-reportaz-top-spin-4-aneb-rozhovor-o-nove-hre-od-prazskeho-studia-2k-czech/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 bonoman1: aky rebričk 80 hračov mysliš?licencovynych hračov maju len 25. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1095870977-game-page/211563242600004/obsah/148906-reportaz-top-spin-4-aneb-rozhovor-o-nove-hre-od-prazskeho-studia-2k-czech/ Jj, na okruhu ve hře je jen 80 hráčů. Bohužel licencovaných jen těch 25 :( Ale i tak hra stojí za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Jak to teda je? Kdyz ve svete vychazi hra 15.3. a v evropě 18.3.- riskuju ban, když budu dneska hrat region free verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 http://www.eurogamer.cz/articles/top-spin-4-recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 tak zacal jsem to hrak zatim jsem vyhral jen 2 turnaje a jsem rookie docela me to bavi, grafika je furd stejna, akorad se mi zda ze udery jsou vic promakany. A co s tim wimbledonem? on tam neni? nebo jak to teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.