DeSmond Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Poraďte mi jak se mám zaregistrovat, chcete to po me Postcode, ale cesyk tam zadat nemuzu, ikdyz mam vybranou CR.... Tak nic, LOCK, uz to jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Jak jsi to teda vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 Ukazovalo mi to CR, ale chtelo to post code. Blbe se to nacetlo a stacilo prepnout na jinou zemi a zpet, postcode pak zmizel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Jde tam nakupovat paypalem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Mam pocit ze ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareksis9 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 jo de tam platit paypalem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.