waper Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Zdary, napadlo mě udělat seznam hráču hry Pocket Legends, prosím napište mi Váš nick a já ho dodám do seznamu, zajdem nějakej dung ;-) Info o hře : Pocket Legends je MMORPG od firmy Spacetime Studios, které je prozatím k dispozici pro iOS. Hra je již několik měsíců dostupná pro iOS. Za tu dobu prošla velkým vývojem. V současné době se čeká na schválení klienta ve verzi 1.3, který přináší nejvíce novinek. O tom jaké přinese budeme informovat později. Dnes si představíme hru samotnou. V době ohlášení a představení prvního traileru jsem se začal těšit, protože MMORPG v té době na iOS chyběla. Nyní s odstupem času musím říct, že se stále nikdo nepřiblížil skvělé hratelnosti Pocket Legends ani v nejmenším. Hra je zdarma a každý má možnost vyzkoušet první lokaci, která má 15 dungeonů. První lokace je omezena do 13 lvl. Pokud budete chtít pokračovat ve hře dále, tak si musíte koupit další lokace. Každá nová lokace stojí 10 platinum mincí. Pocket Legends v bodech 3 hratelné postavy 9 různých lokací 68 dungeonů postupně těžší obtížnost velký počet hráčů aktivní vývoj PvP jednoduché ovládání Galerie : Seznam hráčů : nick na foru - nick ve hre waper - Wapercz burkys - Buraczeko caesar - Datol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalexar Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 do toho bych možná šel :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Zdar určo se přidám. Dneska stáhnu a dáme. ¨Muj nick n GC: Buraczeko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 BURKYS : tam ale musíš mít nick postavy ne ?? aby sis mohl přidáva do friends listu ? .. Kalexar : určitě si mě přidej a napiš...sem tam skoro furt, teprv se seznamuju s hrou, ale je to super :) wow v iP provedení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 už jsem to měl před dvěma tydny,nejprve mě to strašně bavilo,ale po chvili omrzi,ted už ani nevím jaky mám nick :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 do jakeho si došel lvl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Zdravím chlapi, tak jsem si vás pár co jste tady postovali nicky přidal, tak enjoy the game :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Zdravím chlapi,tak jsem si vás pár co jste tady postovali nicky přidal, tak enjoy the game :) dej sem nick :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Datol .. ke hre: docela nechapu qesty .. zadne popisky, zadne zobrazeni na mape.. ale snad to chce jen zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Březen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Datol .. ke hre: docela nechapu qesty .. zadne popisky, zadne zobrazeni na mape.. ale snad to chce jen zvyk přesně, to jsem taky nenašel, ale zatím je to tak, že naberu a q se splňuje pár metrů od místa zadání. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Nick do hry sem pak hodim ted zrovna nemám na hraní čas (seru s Cowerflow do skladeb mám 15 hodin hudby :D) ale určite zejtra vyzkouším a postnu sem nick. EDIT: Takže nick mám Buraczeko tak si mě kdyžtak přidejte někdy tam snad budu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.