Guest drunkys Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Ze začátku závady budou určitě, taky třeba po vydání novejch Windowsů rok trvá než se vychytaj všechny mouchy :) jsem taky zvědavej,jestli bude možnost hraní her ze 360tky..jsou to pecky hry.a byla byto škoda,kdyby ta možnost tu nebyla.ale to si nemyslím.to zase Hekři budou mít prácičku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 PS1 má i 3D hry. Cynik by řekl, že snad i víc, než čistě 2D. Ale každopádně, pokud už rozděluješ hry podle grafiky, tak ti o ní docela dost jde. A to je IMO dost chyba.A pokud napišeš "stupidní staré hry", proč vlastně chceš podporu PS2? Vždyť by jsi ty stupidní staré hry z PS2 stejně nehrál. No hrát hry z xbox 1 na širokoúhlé 30" FULL HD LCD TV mi přijde stupidní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Nevím co je na tom stupidní, je to prostě zábava, old school :) Nevim co ti na tom přijde stupidní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 No hrát hry z xbox 1 na širokoúhlé 30" FULL HD LCD TV mi přijde stupidní. Ty nebudeš hrát starší hru jen kvůli horší grafice? 30" je kolik? 76 cm? To zase tak velká TV není, aby na tom minulá generace vypada nějak příšerně. A i kdyby ano, není problém si pořídit nějakou CRT TV. Za ty hry, co vyšly v minulých generacích to stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Staré hry jsou dobré v poslední době bych řekl že jen opravdu hrstka her se může vyrovnat hratelnosti těch starších ale hrát je na takovéhle TV ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Nevidím na tom žádný rozdíl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.