witaHavr Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Nemam. Zkus se jeste zeptat MauryCZ ho. Za nakou vymnenu ti ho da pokut ma ho jeste. seriozny hodny chlapik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 ptal sem se a ten nema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Zhaním nekoho kdo by se nechal 5x podřiznout a mam ho v přatelích,,chcu tu trofej a každeho řežu ale ne ty co mam v přatelich >D wito, taky potřebuju říznout 4 lidi, myslíš, že to jde 5x seknout jednoho stejnýho kámoše nebo 5 různých přátel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 každopádně, když dáme o víkendu CZ mač, a když bude hodně čechů, tak by se dala trofej pořešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Klidně mi napište když budu online, trofej už mam ale rád pomůžu wito, taky potřebuju říznout 4 lidi, myslíš, že to jde 5x seknout jednoho stejnýho kámoše nebo 5 různých přátel? Stačí sekat do stejnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Myslím, že se damage nezvyšuje (alespoň u sebe to nijak nepociťuji:-)), spíš tě někdo trefil do kebule, to je po tobě hned nebo skoro hned. větší damage můžeš zvýšit některou specializací (magnum ammo) a s tím tankem je to divný, to tě jako trefil v tanku snajperkou? za půl roku jsem nic podobného nezažil, jó to C4 skoro furt... Seděl jsem v tanku, najednou smrt a kamera zabírala snipera ve křoví, tak nevím, každopádně dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Sniper má C4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 taky si myslím, že naházel na cestu C4 a čekal na tebe až pojedeš okolo. musel bys zjistit, co se ti při kill camu nahoře v liště Your killer zobrazilo za zbraň, jestli opravdu odstřelovačka nebo C4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Seděl jsem v tanku, najednou smrt a kamera zabírala snipera ve křoví, tak nevím, každopádně dík zabil tě pomocí c4 nebo mortaru... a snad poznáš jestli ti vybouchl tank ne ? .. sniperkou tě zabít prostě nemohl :) leda že by si byl v tom ruským tanku který má pro výhled takovou obyčejnou zasklenou škvíru, ale mám za to že prostřelit to nejde stejně jako nejde někoho zabít škvírou u stacionárního kulometu.. EDIT: no a nebo si vzal ze země kit inženýra a sejmul tě RPGčkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 máte pravdu, stydím se,:oops:,nějak mi to nedošlo, jsem asi přepracovaný, nebo jsou to abstinenční příznaky z nedostatku hraní:) EDIT: Po dlouhé době je to hra, na kterou se těším i v práci, naprostá pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Dneska: Pátek BBC2 online PS3 match v20:45-rozesilám inventy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 okay udelame tu trofej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 JJ headsetama se domluvime co a jak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Rank list byl updatován o další hráče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 To mají v ČR level 50 jen 3 lidi? To jako fakt?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Rozhodně tam nejsou všichni cz hráči a z PC platformy jsou tam jen 2 lidi... Češi co mají lvl 50 např. Klody, Houdy106, Stube, Hagen5824, oldSulla, Gauntl3t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Díky za info, by mi to přišlo vážně divný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Navíc dosažení posledního levelu v BC2 je mega lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Duben 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Do žebříčku přidáni PC hráči: Klody, Houdy106, Stube, Hagen5824, oldSulla, Gauntl3t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 a není blbost dávat konzolisty s PCčkářema ?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Proč? Protože jsou lepší? :D Bobíci prostě no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 nerad to říkám ale pro většinu lidí je to na DS daleko těžší než na myši (třeba pro mě :D).. na myši to lehce zvládá každý malý dítě co k tomu poprvé sedne.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 alespoň to vidíš realisticky :) bravo bravisimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.