haida Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 Zdravím. Mám takový dotaz. Nikde jsem nenašel jak tento dotaz vyřešit. Potřebuji vytáhnout nebo někde stáhnout first strike a pak ho dát do konzole je mám 3.55 cfw w. Aby jsme mohli hrát zombie po lanu. Mám to staženo na konzoli kde mám ofiko 3.56. Předem díky za pomoct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2011 To nelze nijak vyjmout z konzole...pokud vim,tak to DLC si mužeš stahnout na 5ti ruznych konzolich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haida Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Jo já vím ale chci to dát na ps3 kde mám cfw 3,55 a nechci to stahovat z psn. Je nějaká možnost jak do bezpečně dostat do konzole ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctefka Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 pokud ho chceš vymazat tak bež do kolonky Game a uplne nahoře game data utility tam si najdi Black ops a vymaž ho ale vymažeš ho i s updatama jinak to asi nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haida Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Jak vymazat. Potřeboval bych ho někde stáhnout a dostat do konzole která má fw 3,55 wanikovo nebo jak se to píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kryspin19 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 to nijak nejde.musis na psn nebo to nehraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blooman Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 ... Téma: Jablko Potřebuju radu jak natrhat hrušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
haida
Zdravím.
Mám takový dotaz.
Nikde jsem nenašel jak tento dotaz vyřešit.
Potřebuji vytáhnout nebo někde stáhnout first strike a pak ho dát do konzole je mám 3.55 cfw w. Aby jsme mohli hrát zombie po lanu. Mám to staženo na konzoli kde mám ofiko 3.56.
Předem díky za pomoct.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts