xUltimate Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Zdary, mam 3.55 Kmeaw a chtěl bych se vrátit na OFW abych moch hrát po netu :). Stačí se připojit na PSN a dát update? Nehrozí mi při tom BAN? Můžu hrát i nadále na svém účtu kde jsem hrál PSN hry, nebo ho musím smazat a založit nový? Děkuji za odpovědi .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kryspin19 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 dej si tam spatky OFW 3.55 a az pak updatuj predtim radsi smaz historii programem wipe history:http://download.cz.hellshare.com/wipe-history-v2-0-pkg/2520168/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Vymaž všechen,jak ho Sony nazývá, nelegální obsah z PS3 HDD,pak updatuj zpět na FW 3.55(doporučuju přez recovery menu-drž zlačitko zapinani dokud se ps3 sama nevypne a pak to udělej znova a naběhne ti recovery menu) a pak přez system update normalně updatuj na 3.60 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 dej si tam spatky OFW 3.55 a az pak updatujpredtim radsi smaz historii programem wipe history:http://download.cz.hellshare.com/wipe-history-v2-0-pkg/2520168/ Udělal jsem to přes flashku jak je tady v tutoriálech .. mám 3.60 a normálně hraju už po netu. Založil jsem si nový PSN accound a ten starý smazal.. musím ještě mazat tu historii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 a jak asi chceš smazat tu historii když si na 3.60?to wipe history je homebrew aplikace ,která funguje jen na CFW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 myslel jsem si to ;) :) .. ale tk to už nevadí ne když sem smazal starej profil a založil new :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 jj mělo by to bejt v pohodě...ja dokonce jedu i na starym acc... a žadnej problem neni :)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 okey, díky .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Zdary, mam 3.55 Kmeaw a chtěl bych se vrátit na OFW abych moch hrát po netu :).
Stačí se připojit na PSN a dát update?
Nehrozí mi při tom BAN?
Můžu hrát i nadále na svém účtu kde jsem hrál PSN hry, nebo ho musím smazat a založit nový?
Děkuji za odpovědi ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts