fajnokelma Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Zdravím, mám dotaz, lze propojit psp 2004 s normální starší tv (ne hd, ne plazma ani lcd). díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 JJ jde ale půjde ti to jen černobíle a jdou jen filmy a fotky hry jdou jen některý s pluginem FUSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fajnokelma Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 JJ jde ale půjde ti to jen černobíle a jdou jen filmy a fotky hry jdou jen některý s pluginem FUSA OK, díky za odpověď... EDIT: tak jsem to otestoval a šlo mi to barevně (nic moc barvy), ale hra mi nešla ani jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luckx13 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 muzu se te na neco zeptat?? ze se ptam kdyz se zeptam, ale kdyby ti nekdo napsal ze to nepujde................................................ zkusil bys to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fajnokelma Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Můžeš se zeptat................................ nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fajnokelma
Zdravím, mám dotaz, lze propojit psp 2004 s normální starší tv (ne hd, ne plazma ani lcd). díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.