fajnokelma Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2011 Zdravím, mám dotaz, lze propojit psp 2004 s normální starší tv (ne hd, ne plazma ani lcd). díky za odpověď Citovat
0 Martin2412 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2011 JJ jde ale půjde ti to jen černobíle a jdou jen filmy a fotky hry jdou jen některý s pluginem FUSA Citovat
0 fajnokelma Odesláno Březen 9, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2011 JJ jde ale půjde ti to jen černobíle a jdou jen filmy a fotky hry jdou jen některý s pluginem FUSA OK, díky za odpověď... EDIT: tak jsem to otestoval a šlo mi to barevně (nic moc barvy), ale hra mi nešla ani jedna. Citovat
0 luckx13 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2011 muzu se te na neco zeptat?? ze se ptam kdyz se zeptam, ale kdyby ti nekdo napsal ze to nepujde................................................ zkusil bys to?? Citovat
0 fajnokelma Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 10, 2011 Můžeš se zeptat................................ nevim. Citovat
Otázka
fajnokelma
Zdravím, mám dotaz, lze propojit psp 2004 s normální starší tv (ne hd, ne plazma ani lcd). díky za odpověď
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.