PEchi Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 nevíte někdo proč ? hru sem si sám dumpnul z origošky zkoušim toi z externího disku kde mi spousta jinejch věcí de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kryspin19 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 updatuj gaia nebo to udelej pres pkg:http://www.megaupload.com/?d=S43011V3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Jaký máš CFW?Zkoušels to pomocí manageru opatchovat?Ještě bys mohl zkusit jinej param a eboot...ja když si udělal zalohu ze svoji MW2,tak mi šla v mutliMANu a v rogero manageru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PEchi Odesláno Březen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 mam Kmeaw 3.55 vytvořeno u mě pomocí cfw creatoru...s tim pkg to nehcápu šak já to mam klasicky na externim jinak Gaia 2.07 je poslední verze manageru, k updatu hry mě to ani nepustí ani ho to nenabídne prostě black screen psko musim vypnout....jakou verzi si měl toho CoDka ? Já maqm BLES-00683 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PEchi
nevíte někdo proč ?
hru sem si sám dumpnul z origošky
zkoušim toi z externího disku kde mi spousta jinejch věcí de
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.