Dungeonmaster Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_Z3EaI-rq74&feature=player_embedded co na to rikate lidi? ja se na to tesim jako malej kluk vypada to dost huste paril sem vsechny mortaly jako vzteklej pes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Těším se moc. Vypadá to nádherně a jsem rád že ponechaly klasiku, ale zatím mě dostatečně naplňuje Fight Night Champion takže je na čem si vybouchat nervy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Mohl by jsis dát na úpravě topicu trocha záležet ale každopádně já se na to těšim ale nevim jestli si to koupim takovej fanda zas nejsem a mam rád starší díly víc, třeba MC2, to je nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Kdy to vychazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 za měsíc :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasik Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 kdy přesně to má vijít ? těšim se na to jako malej kluk xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 To neumíš použít google či wikipedii? Vychází to 19.4. v Americe a v Evropě o dva dny později tedy 21.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Taky se moc těším , jelikož už je potvrzenej Goro ;) tak to bude nářez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Už ho někdo hrál?muže někdo napsat první dojmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Už ho někdo hrál?muže někdo napsat první dojmy? Taky by mě to zajímalo...já tyhle hry nemam vubec rád (Mortal combat, Tekken, atd..) zajímalo by mě jestli tam neni alespon nějakej menší příběh v tomhle novym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 taky by mě to zajímalo...já tyhle hry nemam vubec rád (mortal combat, tekken, atd..) zajímalo by mě jestli tam neni alespon nějakej menší příběh v tomhle novym pokud ti jde o pribeh (mensi) jak pises, je v kazde bojove hre mensi pribeh,kord tekken , mortal combat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 No mě bavil MK 4,to je snad jedina bojovka co mě chytla.Posledni MKDC mě nebral,chyběli fatality a koukat na sub zera jak se mlatí s batmanem mi nesedělo.Ted se vrátili fatality a co sem viděl na youtube tak to je ten starý mortal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 No mě bavil MK 4,to je snad jedina bojovka co mě chytla.Posledni MKDC mě nebral,chyběli fatality a koukat na sub zera jak se mlatí s batmanem mi nesedělo.Ted se vrátili fatality a co sem viděl na youtube tak to je ten starý mortal. Takže zase jen klasická nesmyslná rvačka jeden na jednoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenicky Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 hraju to,a nema to zadnou chybu...grafika je nesmirne dobra,rvacky nejsou jen 1/1 ale i 2/2 stim ze si stridate hrace...pribeh se povedl...moje hodnoceni je 10/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 zatím jsem neměl možnost vyzkoušel (nemam volné dvd) ale už to mám nachystané ....taky jsem velkej fanda..za mých mladých let jsem valil MK3 a 4 a tenhle remake...jsem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 No zatim to sosam a sem zvědav.Hlavně se těšim na starý dobrý fatality v MK 4 mě neskutečně bavily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdase Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 hoj lidi nevíte nějaké fatality ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 No mě bavil MK 4,to je snad jedina bojovka co mě chytla.Posledni MKDC mě nebral,chyběli fatality a koukat na sub zera jak se mlatí s batmanem mi nesedělo.Ted se vrátili fatality a co sem viděl na youtube tak to je ten starý mortal. V MKDC byly fatality, jen byly podle mě dost těžký na udělání. Jediná, co se mi povedla, byla u Scorpiona. Navíc to bylo bez krve a vnitřností, takže ty fatality nebyly tolik fatální :) Ale už se těším, až si novýho Mortala zahraju, určitě to bude pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 MK je pecka jaxvin... pamatuju si jeste ty rambo hry 1000 + 1 na prvnich videohrach takovy ty kazetky (nwm jestli se ta konzole nejak jmenovala) hral sem demo MK a fatalitka u subzera parada =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 v tomhle dile jsou fatality naprosto jednoduche,kdysi kdyz jsem se je ucil na sega mega driv he,tak to byli komba o 15tlacitkach.tady jsou nejaky ukazky fatalit s tutorialem-http://www.youtube.com/watch?v=xG_t9sDIFBU .Jinak se to musi hrat na d-padu na analogu komba delat opravdu nejdou.klasika proste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 v tomhle dile jsou fatality naprosto jednoduche,kdysi kdyz jsem se je ucil na sega mega driv he,tak to byli komba o 15tlacitkach.tady jsou nejaky ukazky fatalit s tutorialem-http://www.youtube.com/watch?v=xG_t9sDIFBU .Jinak se to musi hrat na d-padu na analogu komba delat opravdu nejdou.klasika proste. Přesně tak.Fatality jsou naprosto jednoduchý.Hratelnost je intuitivní a dost svižna.Po třech hodinach hraní to hodnotím jako nej bojovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Nejak mi tam chybi vetsi komba,snad se odemknou.Co rikate na xray,chtelo by to cheat na nekonecnej metr,hral bych to v kuse jen v x rayi :) .Johny cage,ma stejny komba ,se stejnymi tlacitky jako v mortal kombat 4,to sami liu kang,raiden atd.plus par novinek.Takze klasik si to muze dat hned na hard,skoda ze u xbox ovladace je d-pad ,tak odflaklej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Nejak mi tam chybi vetsi komba,snad se odemknou.Co rikate na xray,chtelo by to cheat na nekonecnej metr,hral bych to v kuse jen v x rayi :) .Johny cage,ma stejny komba ,se stejnymi tlacitky jako v mortal kombat 4,to sami liu kang,raiden atd.plus par novinek.Takze klasik si to muze dat hned na hard,skoda ze u xbox ovladace je d-pad ,tak odflaklej. No nějaky kousky tam jdou odemknout za ty body za vítěztví.Na scorpionovi se mi něco odemklo ale než jsem to stačil přečíst tak jsem to odklikl.A ohledně ovladaní,sem rád že většina komb zustala tak jak byli ve MK4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Tak můžu potvrdit, že to je bomba. Příběh se mi líbí, odbyli ty trapný hlášky nebo momenty a vypadá víc dospěleji (některý hlášky jsou opravdu vtipný). Jinak soubojovej systém opravdu odsýpá a ikdyž neumíte speciální útoky, když se vám povede, máte prostě radost. Trošku možná až silnej ten x-ray. Jinak zvládnout ovládání pořádně, dá docela fušku se všema nabíjecíma úderama a counterama. Ale za mě 9,5 z 10. Všem doporučuju.. P.S.: Spousta obsahu okolo, skvělá muzika vracející se k techno nářezovkám.. MKDC byla nehorázná kravina, tohle to stoprocentně přebíjí.. Asi jsem se zamiloval:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Jakej je pŘesnej nazev tohoto dilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.