Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mortal Kombat!!!

Dungeonmaster

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 1 month later...
No mě bavil MK 4,to je snad jedina bojovka co mě chytla.Posledni MKDC mě nebral,chyběli fatality a koukat na sub zera jak se mlatí s batmanem mi nesedělo.Ted se vrátili fatality a co sem viděl na youtube tak to je ten starý mortal.

Takže zase jen klasická nesmyslná rvačka jeden na jednoho...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě bavil MK 4,to je snad jedina bojovka co mě chytla.Posledni MKDC mě nebral,chyběli fatality a koukat na sub zera jak se mlatí s batmanem mi nesedělo.Ted se vrátili fatality a co sem viděl na youtube tak to je ten starý mortal.

V MKDC byly fatality, jen byly podle mě dost těžký na udělání. Jediná, co se mi povedla, byla u Scorpiona. Navíc to bylo bez krve a vnitřností, takže ty fatality nebyly tolik fatální :) Ale už se těším, až si novýho Mortala zahraju, určitě to bude pecka.

Odkaz ke komentáři

v tomhle dile jsou fatality naprosto jednoduche,kdysi kdyz jsem se je ucil na sega mega driv he,tak to byli komba o 15tlacitkach.tady jsou nejaky ukazky fatalit s tutorialem-http://www.youtube.com/watch?v=xG_t9sDIFBU .Jinak se to musi hrat na d-padu na analogu komba delat opravdu nejdou.klasika proste.

Odkaz ke komentáři

v tomhle dile jsou fatality naprosto jednoduche,kdysi kdyz jsem se je ucil na sega mega driv he,tak to byli komba o 15tlacitkach.tady jsou nejaky ukazky fatalit s tutorialem-http://www.youtube.com/watch?v=xG_t9sDIFBU .Jinak se to musi hrat na d-padu na analogu komba delat opravdu nejdou.klasika proste.

Přesně tak.Fatality jsou naprosto jednoduchý.Hratelnost je intuitivní a dost svižna.Po třech hodinach hraní to hodnotím jako nej bojovku.

Odkaz ke komentáři

Nejak mi tam chybi vetsi komba,snad se odemknou.Co rikate na xray,chtelo by to cheat na nekonecnej metr,hral bych to v kuse jen v x rayi :) .Johny cage,ma stejny komba ,se stejnymi tlacitky jako v mortal kombat 4,to sami liu kang,raiden atd.plus par novinek.Takze klasik si to muze dat hned na hard,skoda ze u xbox ovladace je d-pad ,tak odflaklej.

Odkaz ke komentáři

Nejak mi tam chybi vetsi komba,snad se odemknou.Co rikate na xray,chtelo by to cheat na nekonecnej metr,hral bych to v kuse jen v x rayi :) .Johny cage,ma stejny komba ,se stejnymi tlacitky jako v mortal kombat 4,to sami liu kang,raiden atd.plus par novinek.Takze klasik si to muze dat hned na hard,skoda ze u xbox ovladace je d-pad ,tak odflaklej.

No nějaky kousky tam jdou odemknout za ty body za vítěztví.Na scorpionovi se mi něco odemklo ale než jsem to stačil přečíst tak jsem to odklikl.A ohledně ovladaní,sem rád že většina komb zustala tak jak byli ve MK4.

Odkaz ke komentáři

Tak můžu potvrdit, že to je bomba. Příběh se mi líbí, odbyli ty trapný hlášky nebo momenty a vypadá víc dospěleji (některý hlášky jsou opravdu vtipný). Jinak soubojovej systém opravdu odsýpá a ikdyž neumíte speciální útoky, když se vám povede, máte prostě radost. Trošku možná až silnej ten x-ray. Jinak zvládnout ovládání pořádně, dá docela fušku se všema nabíjecíma úderama a counterama. Ale za mě 9,5 z 10. Všem doporučuju..

P.S.: Spousta obsahu okolo, skvělá muzika vracející se k techno nářezovkám.. MKDC byla nehorázná kravina, tohle to stoprocentně přebíjí.. Asi jsem se zamiloval:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu