toro Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Zdravim, nevite nekdo nejaky odkaz kde bych to mohl stahnout? nemuzu to najit :(diky A co takhle použít GOOGLE ? Zadej " MORTAL KOMBAT xbox 360 download " a můžeš si vybrat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Jak to tak pročítám, tak skoro všichni hru chválí, vyplatí se proto koupit origo ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 No já ti nevim, já jsem velkej fanda starých dílu jako byli 2,3 a 4ka ale tohle mě docela sklamalo, ale pokud jsi staré díly nehrál nebo je ani neznáš - tak si myslim, že se to koupit vyplatí, akorát to skoro žádný čech nehraje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.jiricek Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Čauky, Já to s bráchou pařím skoro každej den :-) origo s online passem jinak zakoupení pro online hraní 800 bodů :/ a ted dokupujeme ty DLC charactery....ale opravdu je to úžasná hra pokud se naučíte komba a finty na ty sraby online. Gamertagy: Neicik a Doom1997Cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pikas Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 No ja to hraju teda jen jen ai tak necely 2 tydny a az ted sem se rozhodl jakou postavu se tak "naucim" tak asi 2-3 dny zkousim Ermaca nemam Gold ucet tka hraju jen Offline, Arcade na begginer - neni nic lehciho :D na easy - nepoznate rozdil na medium- no shao kahn me 2x zabil :D ( nechtel sem na nej spamovat spell na dalku jak noob :D ) na hard- no tady zacina problem ale da se :D na experta- nemozny :D chtel sem udelat achiment ( vyhraj arcade na experta aniz bys pouzil retry ) v prvnim kole sme chytil raidena dal mi takovej klepec ze sem na tu televizi strnule cumel este 10 min potom co me zabil :D a to nemluvim o tom kdyz sem v dalsim levlu dostal proti sobe Liu kanga to bylo este horsi :D. V tuhle chvili sem si myslel ze me tezsi zapasy nez tyhle nemuzou potkat spletl sem se hrde sem dosel k posledni vyzve cislo 300, mohl sem si zvolit i za co chi hrat a uz sem vedel ze to nebude prochazka ruzovim sadem :D beru Ermaca skoci na me Goro s obtizemi slozim gora zbyva mi asi 30% HP skoci tam Kintaro a ja cekajic na napis "Fight" a na dopneni HP sem ani nespozoroval ze kintaro na me haze ty svoje firebally bo co to je :D, pote co sem na youtube shledl video a videl ze mam porazit Gora, Kintara, Milinu, a Shao Khana jednim prouzkem zivotu tak se mi protocili oci :D . J a jinak mate nekdo ten achiment ziskej mistrostvi s jendou postavou ? me tam nak blbe nabiha ten cas dam arcade ladder po zabiti Shao khana mi statistika ukaze cas 20 min ale do nadvlady k postave mi to da max 30 sec a potrebuju 1 den to je smesny :D ( a co teprve achi dosahni mistrostvi e vsema postavama :D se posrali vzdyt jich tam je 26 nebo 27 :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Do jaké sekce v movest list patří ta komba, kde se zpomalí čas a různě lámou kosti, prokopává hlava a tak a je u toho vidět kostra toho bojovníka? Nikdy se mi to nepodařilo a to jsem zkoušel všechno možný vždyzky z toho seznamu. Asi jsem lama. Jinak rockyzz: ja hrál nejvíc MK4 a mě se tohle náhodou hodně líbí, je to takovej mix charakterů z 2, 3 a 4, vrátila se sheeva a i stará dobrá kouzla včetně hlášek, za mě max spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 Zoombik, to mi z kámošem hráli hlavně MK4 a pak jsme "přešli" na MK2 a hráli to jak šílenci a učily se všechny ty komba a tak a prostě to byla klasika, tohle už mi nepřijde tak "záživný". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 hele ty lamacky s rengenem jsou jednoduchy divim se ze se ti to nepovedlo kdyz mas dole nabitou naplno tu caru odpalis to lt+rt dohromady tot vse ty zachytny dva body pred tim jsou na vylepseny kombo je to v tutorialu proste treba pulobloucek rt a uder nebo tak nejak dela to spoustu ptakovin vyborna gamesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 hele ty lamacky s rengenem jsou jednoduchy divim se ze se ti to nepovedlo kdyz mas dole nabitou naplno tu caru odpalis to lt+rt dohromady tot vse ty zachytny dva body pred tim jsou na vylepseny kombo je to v tutorialu proste treba pulobloucek rt a uder nebo tak nejak dela to spoustu ptakovin vyborna gamesa Jo jo super, dík moc, už to mám, jsem ty tři bary předtím nějak nepochopil, teď už je to jasné. A v tutorialu mě akorát nechají mlátit do nesmrtelnýho týpka, co nic nedělá, to je nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 aha tak to ja nevedel mam toho mortala uz dyl dotahany postavy zvlast myslel jsem ze je to nemlich stejny tam jde delat celkem vsechno v tutosi i s vysvetlenim co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 mě se hra líbila...ale docela mě zamrzelo, že postavy měly pomíchaný komba..respektive jejich mačkání...byl jsem zvyklej na Sub Zera a jeho machrovinky..a suvereně jsem mačkal tlačítka jak je mám naučeny a nic..nechtěl to udělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 hele lidi dohraju v challenge tower nejakej challenge a kdyz chci odemknout druhej, tak to ukaze BEAT THIS CHALLENGE ......, ale ja ho preci nemuzu porazit, kdyz ho mam zamcenej a to i pres to, ze jsem spravne dokoncil tu vyzvu predtim. nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrub41 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Zdravím, stáhl jsem si Mortal Kombat 9... ale v ruské verzi :/ Dá se změnit jazyk někde ? hledal sem to v nastavení, zkoušel jsem všechno možný poklikat a nemužu to najit... azbuku fakt neumim :D Poradí někdo ? Popř. nějaký screen... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Pokud to není v nastavení , tak budeš muset stáhnout jinou verzi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 cus jak mam odemknout shao kana ,gora a kintara? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 cus jak mam odemknout shao kana ,gora a kintara? Pomocí googlu během několika vteřin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 tak mi to teda najdi pokud bis mohl.predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 tak mi to teda najdi pokud bis mohl.predem dik nejdou odemknout, muzes si s nima zahrat v tower. Btw. google ti to najde ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 kolik ta hra ma celkovou kapacitu.........nasel jsem mortal combat 9 a to ma 4,7gb neni to nak malo na xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 jo je má 8.13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 posli mi odkaz ke stazeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 mrkni na warforum.cz tam stahnes co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 samo ze jdou dlc a ma 4,7 myslim vyripnuta na rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.