Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mortal Kombat!!!

Dungeonmaster

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Čauky,

Já to s bráchou pařím skoro každej den :-) origo s online passem jinak zakoupení pro online hraní 800 bodů :/ a ted dokupujeme ty DLC charactery....ale opravdu je to úžasná hra pokud se naučíte komba a finty na ty sraby online.

Gamertagy: Neicik a Doom1997Cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...

No ja to hraju teda jen jen ai tak necely 2 tydny a az ted sem se rozhodl jakou postavu se tak "naucim" tak asi 2-3 dny zkousim Ermaca nemam Gold ucet tka hraju jen Offline, Arcade na begginer - neni nic lehciho :D

na easy - nepoznate rozdil

na medium- no shao kahn me 2x zabil :D ( nechtel sem na nej spamovat spell na dalku jak noob :D )

na hard- no tady zacina problem ale da se :D

na experta- nemozny :D chtel sem udelat achiment ( vyhraj arcade na experta aniz bys pouzil retry ) v prvnim kole sme chytil raidena dal mi takovej klepec ze sem na tu televizi strnule cumel este 10 min potom co me zabil :D a to nemluvim o tom kdyz sem v dalsim levlu dostal proti sobe Liu kanga to bylo este horsi :D.

V tuhle chvili sem si myslel ze me tezsi zapasy nez tyhle nemuzou potkat spletl sem se hrde sem dosel k posledni vyzve cislo 300, mohl sem si zvolit i za co chi hrat a uz sem vedel ze to nebude prochazka ruzovim sadem :D beru Ermaca skoci na me Goro s obtizemi slozim gora zbyva mi asi 30% HP skoci tam Kintaro a ja cekajic na napis "Fight" a na dopneni HP sem ani nespozoroval ze kintaro na me haze ty svoje firebally bo co to je :D, pote co sem na youtube shledl video a videl ze mam porazit Gora, Kintara, Milinu, a Shao Khana jednim prouzkem zivotu tak se mi protocili oci :D .

J a jinak mate nekdo ten achiment ziskej mistrostvi s jendou postavou ? me tam nak blbe nabiha ten cas dam arcade ladder po zabiti Shao khana mi statistika ukaze cas 20 min ale do nadvlady k postave mi to da max 30 sec a potrebuju 1 den to je smesny :D ( a co teprve achi dosahni mistrostvi e vsema postavama :D se posrali vzdyt jich tam je 26 nebo 27 :D )

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

Do jaké sekce v movest list patří ta komba, kde se zpomalí čas a různě lámou kosti, prokopává hlava a tak a je u toho vidět kostra toho bojovníka? Nikdy se mi to nepodařilo a to jsem zkoušel všechno možný vždyzky z toho seznamu. Asi jsem lama.

Jinak rockyzz: ja hrál nejvíc MK4 a mě se tohle náhodou hodně líbí, je to takovej mix charakterů z 2, 3 a 4, vrátila se sheeva a i stará dobrá kouzla včetně hlášek, za mě max spokojenost

Odkaz ke komentáři

hele ty lamacky s rengenem jsou jednoduchy divim se ze se ti to nepovedlo kdyz mas dole nabitou naplno tu caru odpalis to lt+rt dohromady tot vse ty zachytny dva body pred tim jsou na vylepseny kombo je to v tutorialu proste treba pulobloucek rt a uder nebo tak nejak dela to spoustu ptakovin vyborna gamesa

Odkaz ke komentáři

hele ty lamacky s rengenem jsou jednoduchy divim se ze se ti to nepovedlo kdyz mas dole nabitou naplno tu caru odpalis to lt+rt dohromady tot vse ty zachytny dva body pred tim jsou na vylepseny kombo je to v tutorialu proste treba pulobloucek rt a uder nebo tak nejak dela to spoustu ptakovin vyborna gamesa

Jo jo super, dík moc, už to mám, jsem ty tři bary předtím nějak nepochopil, teď už je to jasné. A v tutorialu mě akorát nechají mlátit do nesmrtelnýho týpka, co nic nedělá, to je nuda...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu