Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

DS - bílá obrazovka


Atlantis

Otázka

Zdravím. Vím, že je tady podobné téma, ale to můj problém neřeší, proto jsem založil nové. Mám doma DS (to úplně první) a dlouho jsem ho nepoužíval. Nedávno jsem si stáhnul pár nových her a ani jedna nejede - po zapnutí jsou obě obrazovky bílé. Starší hry spustím bez problémů. Mohl by mi někdo poradit, co s tím? Kartu mám EZFLASH V. (i když mám DS už delší dobu, tak se v téhle problematice vůbec neorientuju, takže prosím o postup pro blbce, díky :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No problem je, ze v prubehu casu do her zacali pridavat protipiratskou ochranu, a tak je treba updatovat firmware karet aby si s danymi hrami poradilo. V tvem pripade asi zde http://www.ezflash.cn/software.htm#ez5 . Nicmene vypada to tak, ze EZFlash jiz nejakou dobu neni moc podporano. (proste se na to vyrobce vykaslali, stejne jako treba DSTT a R4 - u tech aspon existuje nejaka komunita ktera ten firmware updatuje). Takze muzes zkusit nahrat nejnovejsi firmware. Uvidis co ti jede. A pripadne koupit nejakou novou flashcartu. Coz je levna zalezitost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu