Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battle: L.A.

Bad.Mr.Frosty

Recommended Posts

Co na tuhle hru řikáte? dneska jdu na marketplace a docela mě to překvapilo že tam je taková hra aniž by se o tom nějak psalo že vyjde. Je to dle toho novýho scifi co jde do kin. Zkusil jsem trialku a jdu do toho ta hra je hodně dobrá řekl bych asi to nejlepší co jde na arcade koupit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak nevim no. Po dlouhý době hra o který mužu říct že mě zaujala protože takhle si představuju řežbu když je země napadena ufony. Víc než dobrá grafika velmi dobré ovládání prostě vše jak má být. Až na jedno velký ALE který přijde poměrně brzo. Když vás hra na 100% vtáhne pípne ajch PRIVATE to by nebylo nic divného kdyby to nebyl ajch za dokončení hry. To by taky nebylo nic divného kdyby to nebylo cca po 45minutách hraní. Takže spokojenost vystřídalo nasrání. Proč neni více levelů to opravdu nevím.

Tak v leaderboardu je ten čas vidět přesně takže 38minut 30vteřin a to jsem zrovna nepospíchal no týýýý vole

Odkaz ke komentáři

38 minut? Tak krátká doba hraní? A ještě za 800MSP? Tak to vyzkouším jenom trialku a na fullku kašlu, no ale co by jsme mohli chtít je to přece arcada, ikdyž by měla být dlouha alespon 2 hodiny... (btw 800MSP = 300,- Kč, takže ta hra fakt cenu nemá)

Odkaz ke komentáři

Tak stáhl jsem si trialku a je opravdu poznat že je to arkádová hra, nejde si lehnout, když vidíte běžícího vojáka, tak vypadá jako by byl posranej, zvuky zbraní taky naprd třeba ta M4... A vůbec nechápu jak by mohl mít tenhle i film pak úspěch, protože "mimozemštani" kteří vypadají spíše jako roboti a střílí po vás, to mi přijde trocha divné, co se týče grafiky, je normální, HUD se mi taky dost líbí, ale docela hra jako taková ujde, ikdyž bych si jí rozhodně nekoupil :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu