Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Co na tuhle hru řikáte? dneska jdu na marketplace a docela mě to překvapilo že tam je taková hra aniž by se o tom nějak psalo že vyjde. Je to dle toho novýho scifi co jde do kin. Zkusil jsem trialku a jdu do toho ta hra je hodně dobrá řekl bych asi to nejlepší co jde na arcade koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Jojo souhlasím co se týče gameplaye, opravdu se mi to líbí, ale plnohodnotná hra to neni je to jen na Arcadovku, zítra skouším trialku, a ještě se jentak zeptám kolik vůbec stojí MS Bodů? 800MSP, 1200 MSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 nevite jestli je i na CZ Live ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tahle je za 800bodů a na Arcade je to jedna z těch velkých her. Když to srovnáš s tim co tam je průměrně k dostání tak určitě je to něco víc. Jinak je i na cz myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 tak i na CZ live je, sem to nemohl najit na netu tak sem nevedel :D stahuju trialku a uvidim zda se to do budoucna vyplati koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 ta hra nevypada vubec spatne, za 800MS to nemusi byt spatna volba PS: Nevite kdy to ma vyjit na PC ? :D a dole mate video z hrani :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 Tak už jsem si jí koupil s dalšíma věcma a v noci zapařim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 tak to se mas :D mit MS body tak toto bych si mozna koupil (nemam odzkouseno) ale drive bych si radsi koupil Toy Soldiers :D taky dobra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2011 No docela mě mrzí že to nemá multiplayer, chápu že je to jen arkádovka ale v myslím že by tam mohl být excelentní multas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No tak nevim no. Po dlouhý době hra o který mužu říct že mě zaujala protože takhle si představuju řežbu když je země napadena ufony. Víc než dobrá grafika velmi dobré ovládání prostě vše jak má být. Až na jedno velký ALE který přijde poměrně brzo. Když vás hra na 100% vtáhne pípne ajch PRIVATE to by nebylo nic divného kdyby to nebyl ajch za dokončení hry. To by taky nebylo nic divného kdyby to nebylo cca po 45minutách hraní. Takže spokojenost vystřídalo nasrání. Proč neni více levelů to opravdu nevím. Tak v leaderboardu je ten čas vidět přesně takže 38minut 30vteřin a to jsem zrovna nepospíchal no týýýý vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 já jsem zkoušel trial , a musím říct že mi nesedí ovládání, tedy spíše rychlost pohybu zbraně, možná jsem noc náročný , ale pro mě tato hra není:-) jinak je to i na CZ LIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 38 minut? Tak krátká doba hraní? A ještě za 800MSP? Tak to vyzkouším jenom trialku a na fullku kašlu, no ale co by jsme mohli chtít je to přece arcada, ikdyž by měla být dlouha alespon 2 hodiny... (btw 800MSP = 300,- Kč, takže ta hra fakt cenu nemá) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Tak stáhl jsem si trialku a je opravdu poznat že je to arkádová hra, nejde si lehnout, když vidíte běžícího vojáka, tak vypadá jako by byl posranej, zvuky zbraní taky naprd třeba ta M4... A vůbec nechápu jak by mohl mít tenhle i film pak úspěch, protože "mimozemštani" kteří vypadají spíše jako roboti a střílí po vás, to mi přijde trocha divné, co se týče grafiky, je normální, HUD se mi taky dost líbí, ale docela hra jako taková ujde, ikdyž bych si jí rozhodně nekoupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 videl jsem gameplay a vypada to jako nepovedena crysis 2 =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Hollowiik, to s tebou nesouhlasím, s takovou peckou jáká bude Crysis 2 (už to vím podle skvělé jedničky a kvuli demu) to ani nesrovnávej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 No nato že to je arcadovka tak dobrý tak 7/10 ,ta krátká hratelnost mně taky sere ,no hraju to na PC tak že to je spestření než výjde něco pořádnýho třeba Crysis 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.