radator Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ahoj pls mam FW 2.81 a potrebuju z necho udelat 3.40 OE-A jak to mam udelat nikde jsem tutorial nenasel nasel jsem nejaky downgrader ale to bylo pro FW 2.80 asi nejsou totozne ze?pls poradte jak to teda mam udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 na 3.03 pomocí GTA 3.50 Lumines nebo jakejkoliv FW s pandoras battery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Září 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 plomin nechapu jak to myslis jo gta na DG mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 jestli mas GTA s updatem na verzi 2.00 tak muzes udelat dg..ale nejdriv musis upnout na 3.03 a pak dg na 1.5..vsechno je v sekci tutorialy-seznam tutorialu..tam to urcite najdes..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Září 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 jo a ten program psp upgrader downgrader mi jenom cosi pise myslel jsem ze mi to predela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 ne to fakt neudělá sám od sebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 prosimte to je jen naka blbost..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Září 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 jo a mam to upgradnout na orig FW nebo OE FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 origo FW 3.03 :D...teda pokud máš to GTA s 2.0 abys moh udělat DG;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 hele kamo radsi nekomu napis na ICQ..:D nebo udelas nakou hovadinu jakoze se pokusis upnout na oe..:D coz by vlastne ani neslo..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Září 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 myslis ze bych te mohl poprosit o pomoc na icq WOkOnaToRe pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2007 no klidne mi napis..;) icq mam v podpise.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.