Blooman Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Takže ... přesně podle návodu napojim Segu MD Ale nejde... kde to mam spouštět ? Na AV ? A někdo řiká že by to mohlo jít přez Dvd (na lcd televizích) Tak abyste mi nějak poradili :) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 50 Gb? Potřebuju to.. je to moje hračka z mládí :D... a chci si na tom zaapřit Refresh: Klidně dám celý svuj učet s 140 Gb... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Sega přes AVčko nemusí bejt na starších tv stačilo naject na nulu prostě program 0. Zkus project všechny programy občas už je rovnou naladěná. Normálně ten kabel s tou krabičkou dej dozadu místo antény. Každá tv to má jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 někdo psal že to je na 36 kanálu.. někdo že na 8.-... :D nikde nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Je to taková stará krabka takže by to tam mohlo jít... No ale prostě ... mam vše co je na obrázku... funkční hru.. i konzoli A kabel zastrčený skoro v jediné díře co v zadu u tv je.. ale na žadnem kanalu to neni nikdo řikal něco přez dvd.. taky nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Tohle neni pres AVcko omg :D Na AVcku je SCART :D Normalne musis zapnout Segu a prohledat kanaly (stare TV manualne, na novych se to da prohledat automaticky) :D Tohle se proste prida mezi ostatni TV frekvence, co chytas z anteny. Pokud to zapojujes do nove TV, tak samozrejme tohle najde jako analog TV :D Jo a pokud mas treba kabelovku a nejses si jistej, zda Sega nema stejnou frekvenci, jako nejaky kanal, tak doporucuju ze switch boxu odpojit antenni kabel a nechat jen segu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jak jsem řikal no já jak zapnu tv tak přepínám kanály a na jednom už rovnou je Sega. Musíš tam mít hru zapnutou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 Jak jsem řikal no já jak zapnu tv tak přepínám kanály a na jednom už rovnou je Sega. Musíš tam mít hru zapnutou. Na to ale prece nemuzes spolehat. Prece nemas vsechny frekvence na vsech kanalech :D Proste je nejlepsi prepnout na neobsazenej kanal a zacit na nem ladit frekvence. A mas pravdu - musi byt zapnuta Sega s hrou (proste aby sega neco posilala do TV) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 No okay... zkusim to a pak vám ty Gb nějak orzdělim.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.