travi Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Ahoj, přítelkyně by si ráda zahrála nějakou plošinovku, můžete mi něco doporučit? Její styl je něco na způsob legendárního Prehistorika :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxYoshixx Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Tak z novejsich her bych ji tak dal zkusit treba Trine, to byla pekna hra .. a mozna by se ji mohlo libit i nove De Blob 2 .. ale ve 2D se hry uz moc nedelaji, to tak stahnout treba nejaky emulator s dat ji tam SONIC the Hedgehog :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Tak zorvna takovy sonic se da stahnout z XBL a to je dobra oldschoolovka...doporucuju limbo...je to sice trosku "strasidelne" ale opravdu zabavne, spis ale logicke...jinak 2D se na xboxu moc nenosi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 trials HD =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Trine na xbox zrovna neni, až dvojka snad bude. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Limbo je hodně good :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 To je, jedna vubec z nejlepsich her na XBL, ale nevim jestli zrovna pro holku...to samy treba Shadow complex, perfektni 2D plosinovka....ale nevim jestli to bude bavit holku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Ahoj, přítelkyně by si ráda zahrála nějakou plošinovku, můžete mi něco doporučit? Její styl je něco na způsob legendárního Prehistorika :wohow: Up The Video Game, Ice Age 3, Toy Story 3, Cloudy with a chance of meatballs, Bee Movie, Megamind, Spongebob, Kung FU Panda, Madagascar 2, Legend of Spyro, Monsters vs Aliens, Planet 51 tohle patří k těm lepším co jsme hráli my. Zkus něco z toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Prince of Persia classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Prince of Persia classic Hra pro holky? Neřekl bych.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sw!tch Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Moje mlada na xku parila akorat LEGO hry..ale zase snad vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travi Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ok, díky všem za tipy, stáhnu dema a uvidíme co se zalíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Braid is one of the best games... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 nebo Castle Crashers =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Na braid jsem zapomnel...to je paradni hra....ale celkem dost tezka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 To je dobře, že je těžká aspoň to neni nějaká běžná hopsačka pro děti, ale chce to i trochu zapojit logiku :) Komu se u braid nechce přemejšlet ať si zahraje maria :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Ice age 3. Pokud má ráda Dobu ledovou, tak by ji to mohlo bavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 To je dobře, že je těžká aspoň to neni nějaká běžná hopsačka pro děti, ale chce to i trochu zapojit logiku :) Komu se u braid nechce přemejšlet ať si zahraje maria :D Jo jenze toho si na xboxu nezahrajes :) A co si pamatuju je beaid opravdu tezky....vim ze napoprvy jsem nemel trpelivost na to f¨dohrat to bez navodu, napodruhe se mi to podarilo a bylo to s dostatecne dlouhym odstupem abych si ten navod uz nepamatoval...osobne se mi ale nove limbo libilo vic....ke vic atmosfericke, hezci a mozna i lehci, presto natolik tezke, ze jsem mel z vyresenych hadanek radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.