Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Plošinovka pro "holku"...

travi

Recommended Posts

Ahoj,

přítelkyně by si ráda zahrála nějakou plošinovku, můžete mi něco doporučit? Její styl je něco na způsob legendárního Prehistorika :wohow:

Up The Video Game, Ice Age 3, Toy Story 3, Cloudy with a chance of meatballs, Bee Movie, Megamind, Spongebob, Kung FU Panda, Madagascar 2, Legend of Spyro, Monsters vs Aliens, Planet 51 tohle patří k těm lepším co jsme hráli my. Zkus něco z toho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dobře, že je těžká aspoň to neni nějaká běžná hopsačka pro děti, ale chce to i trochu zapojit logiku :) Komu se u braid nechce přemejšlet ať si zahraje maria :D

Jo jenze toho si na xboxu nezahrajes :) A co si pamatuju je beaid opravdu tezky....vim ze napoprvy jsem nemel trpelivost na to f¨dohrat to bez navodu, napodruhe se mi to podarilo a bylo to s dostatecne dlouhym odstupem abych si ten navod uz nepamatoval...osobne se mi ale nove limbo libilo vic....ke vic atmosfericke, hezci a mozna i lehci, presto natolik tezke, ze jsem mel z vyresenych hadanek radost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu