Mr.Steph Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jailbreak 4.3.2 Untethered - Redsn0w Funguje pro iZařízení: iPhone 4 iPhone 3Gs iPod Touch 3th iPod Touch 4th iPad 1st 1. Připojte iDevice k USB a pak ho vypněte ( iDevice ). 2. Zapněte RedSn0w. 3. Stáhněte si iOS pro vaše iDevice. http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ PS: Pokud by někdo měl problém s touto stránkou, tak pokud ještě nemáte 4.3.2, tak aktualizujte přes iTunes a pak ho naleznete zde: Windows XP : Documents and Settings\<User>\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates Windows Vista/Windows 7: Users\<User>\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates Mac: ~/Library/iTunes/iPhone Software Updates 4. Klikněte na BROWSE a najděte svůj stažený iOS. 5. Jděte dále a zaškrtněte "Install Cydia". PS: Jestli chcete něco z nabídky, tak nejdřív udělejte Jailbreak zaškrtnutím "Install Cydia" a pak zapněte redsn0w znovu, ale odškrtěte "Install Cydia" a zaškrtněte co chcete. 6. V další části jdeme podle instrukcí do DFU módu. 8. Necháme utilitu udělat svojí práci. 9. Toť vše Linky aktualizovány. 11.8.2011 *0.9.6rc16* Windows : [codehttps://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_win_0.9.6rc16.zip?attredirects=0&d=1[/code]Mac : https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/redsn0w_mac_0.9.6rc16.zip?attredirects=0&d=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 tak jsem četl jen začátek uprav si Jedná se o Tethered, takže když se vám iDevice vypne nebo vybije, tak budete muset nabootovat(přes PC). a ještě nedočetli jste se někdo o jaký exploit se jedná?asi o ten od geohota,ale to by dev team už dávno něco vydal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Exploit je od limera1n. Díky opravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Mám iPad a když ho dam do DFU a tam restore+shift a vyskočí error 1600 nevíte co s tím ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Pozor, pokud mate iPod Touch 4, tak po uspani nejde probudit - na nic nereaguje (musite pripojit sluchatka => to take neni 100% nebo pripojit k PC nebo do zasuvky a potom vam v pohode nabehne). Nemluvim o uplnem vypnuti, ale o SLEEP MODU, takze POZOR! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Pozor, pokud mate iPod Touch 4, tak po uspani nejde probudit - na nic nereaguje (musite pripojit sluchatka => to take neni 100% nebo pripojit k PC nebo do zasuvky a potom vam v pohode nabehne). Nemluvim o uplnem vypnuti, ale o SLEEP MODU, takze POZOR! To je to o čem jsem psal nahoře ^ EDIT1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Ja tam nemam ale nic, zadny jablko, proste je ve sleep modu a tlacitka nereagujou, po pripojeni sluchatek nebo do pc, staci stisknou homebutton a jsem behem vteriny na lockscreenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Je možný že máš nějaký jiný problém.. já ho mám vždycky skoro celej den v USB u PC a když jsem ho odpojil od PC tak vždycky když sem něco na něm dělal tak šel v pohodě a když jsem ho locknul, tak pak se z ničeho nic vypl sám a už nešel zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 To je ono, on neni vyplej, jen nejde probudit (zkus zapojit sluchatka, nebo do usb a uvidis ze je zaplej), zjistil jsem ze tenhle problem maj asi vsichni s iPodem 4G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 No, jelikož já ten iPod vyoužívám k přístupu na net ve škole a udělalo mi to 2x po sobě, tak jsem udělal restore a na tenhle JB jsem se vykašlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 http://hotfile.com/dl/110560243/220194d/sn0wbreeze-v2.3b2.zip.html BETA 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 už je beta 3 a ta opravuje problemy od uživatele PlayerPS EDIT: opravovala to už beta 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Kdy bude normalni verze? a ne beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 až někdo vydá exploit,který funguje na iPad 2 a až někdo najde untethered exploit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 muzu poprosit o popis oprav v betě 3 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Beta 2: Přidává možnost multitaking gest,iBooty je rychlejší,mobilesubstrate už funguje,ipod touche jde už normalně probudit Beta 3:zlepšeni je jen u ipod touch 4g,nějaky problem s iBootem je vyřešen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Opraveno, přidány nové verze + přehled inovací a změn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ahoj mam ipad 2 z ameriky a nikde nemuzu najit jak jailbreakovat, na youtube jsem nasel nejaky videa ale nikde nemuzu najit muzu pouzit tehle sn0breeze nebo musim jinej???? :cry::cry::cry: diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 iPad 2 není zatím podporován. btw máš tam seznam všech doposud podporovaných zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 ja vim ot jsem cetll ale zeptal jsem se jestli jeste neco jinyho neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 BETA 4 aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 když už tu pišeš,tak mužeš napsat vylepšeni: Jde udělat unlock(02.10.04 / 03.10.01 / 04.10.01 / 05.14.02 / 05.15.0 nepodporuje) a zase nějake chyby opraveny jinak iPad 2 má nový bootrom,a proto na něj nefunguje expolit od geohota,a má i nový CPU,a proto na něj nefunguje ani shatter,takže si třeba počkat,už nějaky neznamy typek ho JBknul(natočil to),ale nechce to vydat dokud nevyjde iOS 4.3.1,aby to šlo na oba iOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartsimens Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 to jsem viděl ale iOS 4.3.1 má mít novou ochranu proti jailbreaku. Tak jsem na to zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasek017 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 A na iPad 1 iOS 4.3 je jb untethered? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 ne, zatím je jen tethered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.