Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crisis 2 clan

pepazavora

Recommended Posts

Myslíš že takovou hru bude někdo hrát progamingově určitě ne? Podle mě jsou takováhle předběžná témata stupidní a stejně ty jakési "clany" tady v česku stojej zaprd, stejně se hraje jen na publicích a nic z toho není.... A jak vůbec mužeš vědět že tě ta hra bude bavit,.....?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klan bych bral, ale jen pro zábavu (společné matche atd), určitě ne jako progaming, turnaje atd. Zvlášť na PS3 to nikdo nedělá, a nikdo ti do toho nepůjde, navíc určitě to nedokážete nijak zorganizovat ;)Nic proti, ale takhle to prostě je, zkoušel jsem to hodněkrát.

A když už se o něcotakového snažíš, piš to jméno hry správně

Odkaz ke komentáři

Priklad BLACK OPS hraje spousta lidi ale dost lidi na ni nadava ze je stereotipni.MOH to same jen vyjimka BAD COMPANY 2 multak je skvely.Demo na PS3 ma vyjit 15.3. az si ho lidicky vyzkousej a bude se libit tak se muzou dat do CLANU.Jo a k tve pripomince CLAN ma vetsi moc a lip muze vyvijet taktiku nes SOLOVEJ HRAC.Nikoho nenutim a tohle tema je na prihlaseni do CLANU ne na komentare ke hre jestli je dobra nebo ne na to se budou zakladat temata jina.PO DEMU SE KAZDY MUZE SVOBODNE ROZHODNOUT.

Odkaz ke komentáři

Myslim to pro zabavu mezi kamosema.ja nepsal progaming ani turnaje.par lidicek se jen spoji v celek (clan) a pojedou zabavicku.

To je mi jasný, ale k čemu teda ty tréninky? Myslím že je to k ničemu když nechcete hrát zápasy, turnaje a takové věci..

Odkaz ke komentáři

Někdo se tu o něco snaží a všíchni ho tu za to zprudíte..nechápu. Mi jsme založily klan http://www.no-escape.cz/ když vycházel KZ2 a dnes je z něj multi gaming team,funguje do dneška i když já kvůli nedostatku času tam už nepůsobym. Takže z vlastních zkušeností vim že progaming je na konzolích možný..

Odkaz ke komentáři

To máš asi pravdu ale někdo chce založit klan a ani neumí psát nebo neví jak se hra jmenuje? Viz. nadpis, to nemá úroven, a nemyslím si že většinou ž těchto "klanů" něco vznikne, to jen když se sejdou opravdu dobří hráči, a Crysis 2 Progaming? To asi ne....

Odkaz ke komentáři

To máš asi pravdu ale někdo chce založit klan a ani neumí psát nebo neví jak se hra jmenuje? Viz. nadpis, to nemá úroven, a nemyslím si že většinou ž těchto "klanů" něco vznikne, to jen když se sejdou opravdu dobří hráči, a Crysis 2 Progaming? To asi ne....

rockyzz...Tak ono je to vlastně věc jen toho člověka co to píše špatně nebo ne, mě je to celkem jedno

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu