pepazavora Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Zalozeni clanu crysis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Myslíš že takovou hru bude někdo hrát progamingově určitě ne? Podle mě jsou takováhle předběžná témata stupidní a stejně ty jakési "clany" tady v česku stojej zaprd, stejně se hraje jen na publicích a nic z toho není.... A jak vůbec mužeš vědět že tě ta hra bude bavit,.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Klan bych bral, ale jen pro zábavu (společné matche atd), určitě ne jako progaming, turnaje atd. Zvlášť na PS3 to nikdo nedělá, a nikdo ti do toho nepůjde, navíc určitě to nedokážete nijak zorganizovat ;)Nic proti, ale takhle to prostě je, zkoušel jsem to hodněkrát. A když už se o něcotakového snažíš, piš to jméno hry správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Priklad BLACK OPS hraje spousta lidi ale dost lidi na ni nadava ze je stereotipni.MOH to same jen vyjimka BAD COMPANY 2 multak je skvely.Demo na PS3 ma vyjit 15.3. az si ho lidicky vyzkousej a bude se libit tak se muzou dat do CLANU.Jo a k tve pripomince CLAN ma vetsi moc a lip muze vyvijet taktiku nes SOLOVEJ HRAC.Nikoho nenutim a tohle tema je na prihlaseni do CLANU ne na komentare ke hre jestli je dobra nebo ne na to se budou zakladat temata jina.PO DEMU SE KAZDY MUZE SVOBODNE ROZHODNOUT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Myslim to pro zabavu mezi kamosema.ja nepsal progaming ani turnaje.par lidicek se jen spoji v celek (clan) a pojedou zabavicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Myslim to pro zabavu mezi kamosema.ja nepsal progaming ani turnaje.par lidicek se jen spoji v celek (clan) a pojedou zabavicku. To je mi jasný, ale k čemu teda ty tréninky? Myslím že je to k ničemu když nechcete hrát zápasy, turnaje a takové věci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 myslim ze je to zbytecny ... navic nekdo kdo neumi napsat nazev hry chce zakladat klan hry ktera jeste ani nevysla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Tak jentak OT ale zadnej crisis neznam xD xD xD znam jenom Crysis Edit: Hollowiik me predbeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Lock dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 LOL :D Lock můžeš udělat i sám - stačí, když při rozšířený editaci nebo odeslání novýho přčíspěvku zaškrtneš dole "Zamknout toto téma" a máš to :) BFU :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepazavora Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 lock dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 LOL :D Lock můžeš udělat i sám - stačí, když při rozšířený editaci nebo odeslání novýho přčíspěvku zaškrtneš dole "Zamknout toto téma" a máš to :) BFU :D - zkopírováno od LegionCZE co na tom sakra nechápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ono to má takovej háček, zamykat můžeš jen témata v bazaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Aha, tak to jsem nevěděl, já osobně jsem si taky nikdy sám téma nezamkl :D Akorát nechápu proč tady to nejde a v bazaru jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 To nedává smysl, ale jestli to tak je, tak se taky omlouvám, nezamykal jsem tu ještě téma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Někdo se tu o něco snaží a všíchni ho tu za to zprudíte..nechápu. Mi jsme založily klan http://www.no-escape.cz/ když vycházel KZ2 a dnes je z něj multi gaming team,funguje do dneška i když já kvůli nedostatku času tam už nepůsobym. Takže z vlastních zkušeností vim že progaming je na konzolích možný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 To máš asi pravdu ale někdo chce založit klan a ani neumí psát nebo neví jak se hra jmenuje? Viz. nadpis, to nemá úroven, a nemyslím si že většinou ž těchto "klanů" něco vznikne, to jen když se sejdou opravdu dobří hráči, a Crysis 2 Progaming? To asi ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 To máš asi pravdu ale někdo chce založit klan a ani neumí psát nebo neví jak se hra jmenuje? Viz. nadpis, to nemá úroven, a nemyslím si že většinou ž těchto "klanů" něco vznikne, to jen když se sejdou opravdu dobří hráči, a Crysis 2 Progaming? To asi ne.... rockyzz...Tak ono je to vlastně věc jen toho člověka co to píše špatně nebo ne, mě je to celkem jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Mě osobně ne, protože mám zkušenost, že takovýto lidé, kteří neumí napsat ani CrYsis, neumí organizovat ani klan pro občasné zahrání, natož progaming. Plus, 80% těchto klanů je mrtvá ještě než začne (zkoušel jsem to hodněkrát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.