Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

save data problem

sinistracz

Otázka

dobře měl jsem starý PS3 FAT z kterého jsem si zalohoval save data na flashku (ty co šli) , nastal YLOD a ja koupil PS3 SLIM do nej jsem ty save data znovu naházel zapinam hry co jsem měl uloženy a ejhle save data nelze načist protože je vytvoril jiny uživatel (když už načtu pozice tak ta hra ze stejneho duvodu nelze znovu savnout) , co s tím ? předem zdurazním že PSN nemám jel jsem offline , to opravdu je tak na nic udělané že to budu muset hrát ty hry znovu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nie som si istý, ale malo by to mať niečo spoločné s užívatelským profilom. Skús vytvoriť na ps3 druhý účet s rovnakým názvom ako bol na predchádzajúcej konzole a tam načítať save data. Otázka je, či už rovnaký názov tvojho predchádzajúceho profilu nenesie aj súčasná konzola.

Odkaz ke komentáři

• 0

koukám že tu s tím nikdo nemá zkušenosti , no pomohl jsem si tím že jsem jednu dobu byl už hodně dávno na PSN s tím starým PS3 a to mi ted pomohlo , totiz nezáleží na profilu co je v PS3 ale spíš o synchronizaci ůdaju z PSN serveru z vašeho PSN acc který ste pouzivali na staré konzoli pak se ten uzivatel z PSN načte do nového systemu (nový PS3) a následně jdou všechny save data jako dřív.

Odkaz ke komentáři

• 0

Je to proste blba ochrana savu v PS3... stejne i kdyz se ti podari zkopirovat chraneny save, tak ti to trofeje neda(mam odzkouseno), takze nechapu proc to takhle blbe blokujou. Sice zatim se mi to stalo jen u jedny hry, ze nemela ochranu, ale stejne jinde nesla nacist(naruto storm 2). Jediný způsob pro offline je udelat zalohu v PS3 a pak ji obnovit.(pro online by mela byt nyni funkce cloudu pro PS+)

Možná by se to dalo obnovit, kdyby sis zalohoval dev_flash2-3 a slozku home v dev_hdd0/, ale pro nekoho s offiko je to nemozny a stejne to nemam overeny a bylo by to zdlouhavy.

Odkaz ke komentáři

• 0

zajimalo by me jak dostat do ps3 locked save data... dostal jsem je z ps3 ale vratit je tam treba na jinej ucet proste nejde. Zkousel jsem i nejakou fintu pres hex editor ale porad to nebezi... tak kdyby nahodou nekdo vedel jak na to dejte mi urcite vedet ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

me se to zatim podarilo pouze na stejny PS3 mezi usery, ale urcite to nejak musi jit. Jeste az se mi vrati PS3, tak na to kouknu(mam ji na reklamaci), protoze stejne tet budu hrat Crysis 2 na PC + battlefield BC2 ktery je k tomu zdarma. Urcite to musi nejak byt. Napr u toho naruta jsem si vsiml nejakych cisel tak mozna kdyz udelam novy save a ty cisla z toho noveho dam na ten stary tak to pak veme. Nekde to musi byt urcite napsany podle ceho to kontroluje, ale obavam se ze to bude otazka flashe.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu