Woytach Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Ještě jsem to nedohrál , ale dohrál jsem Medievila 1 na PSX:psp: a tam šlo získat dračí brnění (Dan pak plival oheň křížkem a žádný oheň mu neublížil 8) ) Jestli se to dá zísat taky v Medievilovi Ressurection, nedá se pak s tím přejít ta lávová řeka dole ve vězení v misi "Inside the Asylum" ?!? Zdá se mi blbost aby se to přeskakovalo, je to daleko a jestli se to dá přeskočit tak jenom bugem.... :bash: Jinak je to nej hra, byla to moje první hra na PSX :wohow: Je to moje mateřský mlíko :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Ještě jsem to nedohrál , ale dohrál jsem Medievila 1 na PSX:psp: a tam šlo získat dračí brnění (Dan pak plival oheň křížkem a žádný oheň mu neublížil 8) ) Jestli se to dá zísat taky v Medievilovi Ressurection, nedá se pak s tím přejít ta lávová řeka dole ve vězení v misi "Inside the Asylum" ?!? Zdá se mi blbost aby se to přeskakovalo, je to daleko a jestli se to dá přeskočit tak jenom bugem.... :bash:Jinak je to nej hra, byla to moje první hra na PSX :wohow: Je to moje mateřský mlíko :cheesygrin: Jo přesně tohle je tady taky, dostaneš po drakovi brnění a pak můžeš tu lávovou řeku překonat. Mám pocit, že Ressurection je remake MediEvila 1 z PSX, takže je to stejný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 no ono je to trochu podobné akorát ressurection má super grafiku oproti 1 ale to všechny z psp oproti psx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woytach Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 JJ, díky . Zkoušel jsem to jak trotl přeskočit :bash: Vím že je Ressurection předělávka jedničky (kdybych o tom nečetl, aspoň bych to stopro poznal ;) ) Ale i tak se to v mnoha věcech liší tak to tam nemuselo být. BTW to je snad jasný že za 8 let ta grafika trošku postoupí :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool1468624626 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 kdyzta celej MediEvil Ressurection je na YTB cela hra od zacatku do konce staci zadat medievil ressurection walkthrough myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laco2009 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 nebo se zkuste mrknout sem je tam celý návod http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=2434800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool1468624626 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 pls kde sou vsechny Anubis stony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.