Mike Vyhul Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Ahoj. Mám PSP 3004 5.03 a vypadává mi flesh. Při vypnutí kvůli nenabitému PSP, ostrému vypnutí mi flesh vypadne. Nevím co s tím protože to nahazuji přes obrázky, ale většinou to nejde.. :cry: Nevím co mámk dělat. PROSÍM PORAĎTE... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Je to normální ... HEN se nezapisuje do paměti PSP kvůli ochraně. Začni používat signed verzi HENu, naškočí vždy na první pokus, protože už nevyužívá klasickej exploit v knihovně, ale místoho se tváří jako originální aplikace od SONY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vyhul Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 jasan, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vyhul Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Ještě se zeptám kde ho stáhnu? nemohu ho najít, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GustaFoo Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 ak sa stym nechces stravit vela casu staci ti ze si to hodis do kompu vymazes subory Chichen henu, odpojiš kukneš či sa vymazalo v PSP a zasa to tam hodiš ide ti to normalne zasa až kým nepríde na tvrdý reset abo niečo podobné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Dej si tam radši 6.20 TN-D Pernament Patch (+ aLoader na podporu CSO/ISO). http://console-forum.net/tema/105228-tn-hen-d-prometheus-iloader-dg-na-5-03-psx-podpora-update-5-3-2011?p=1059681&viewfull=1#post1059681 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ne žádný 6.20TN-D -> podpora her je u 5.03 100x lepší!! Fajn někdy tam zlobí savy,m ale jinak nic lepšího není..... Až na 5.55.... =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Furt radši 6.20 TN-D než 5.03 Prometheus sračka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Právě že vůbec!!! Nebudu měnit dokud na 6.20 TN-D nepude to co na 5.03 Prom. .... =// je mi jedno že TN-D je na furt, nevadí mi zapínat exploit..... A i tak, kdo vypíná psp??? Myslím že minimum lidí, takže ti je jedno jestli to je na furt nebo ne.... Stojím si za svým... je to každýho věc stejně tak jako názor lidí že nintendo je lepší než psp =D =D =D =D PSP 4ever <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ano je to každýho věc, ale hlavně si z toho nekákni simtě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.