onefootman Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Ahoj,chci se zeptat zkouseli jste to uz nekdo?o tyhle hre jsem vůbec neslyšel,ale podle videí na youtube to nevypada tak spatne,vite o tom nekdo víc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Zapomněl jsem dodat ze je to (pro warezaky) k dispozici např.zde http://www.war-forum.net/index.php/board,108.0.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Těšim se na to hodně bude to nějako jako na ps2 Spartan Total Warrior. Takový ty rubanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 ja to budu tak za 30 min.zkouset,tak napisu dojmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 NO takže : klasická chodička - mlátička ve stylu GOW,grafika standard,po nudnym intru tě to hodí do přímo do bitvy - tutorial o ničem,a celý to spočívá v mačkání tlačítek v určitém pořadí.-což tedy neni nic pro mne...Ale jako odreagovačka kde se nemusí myslet nebo v době totalní herní bídy /v podobě žádných novinek/ se to dá...ovšem nečekej nějakou propracovanou zápletku,příběh nebo uvedení do hry třeba jako v assasin creed...To se více těšim na Cursed Crusade - http://www.gametrailers.com/video/ambitions-trailer-the-cursed/709254 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 NO takže : klasická chodička - mlátička ve stylu GOW,grafika standard,po nudnym intru tě to hodí do přímo do bitvy - tutorial o ničem,a celý to spočívá v mačkání tlačítek v určitém pořadí.-což tedy neni nic pro mne...Ale jako odreagovačka kde se nemusí myslet nebo v době totalní herní bídy /v podobě žádných novinek/ se to dá...ovšem nečekej nějakou propracovanou zápletku,příběh nebo uvedení do hry třeba jako v assasin creed...To se více těšim na Cursed Crusade - http://www.gametrailers.com/video/ambitions-trailer-the-cursed/709254 jj crusade nevypadá vůbec špatně. a co teprve kingdoms :p od tvůrců crysis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 jj,ale ten trailer ti vcelku nic nerekne,každopadně ja nemam zkušenost s Crytekem,...uvidime,jsem zvedavej jak dopadne Crysis 2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 podle gameplay to vypadá na tupou rubačku bez rozmyslu. Vojácí, do kterých rubete se skoro vůbec nebrání a jenom stojí :D btw má wave 11 co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 podle gameplay to vypadá na tupou rubačku bez rozmyslu. Vojácí, do kterých rubete se skoro vůbec nebrání a jenom stojí :D btw má wave 11 co to znamená? wave 11 asi nic,běhá to v poho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.