vortex1394 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 oplati sa mi kupovat PS3 ked uz vlastnim XBOX360 + herne PC (2 roky stare) ? kolko existuje hier vyhradne pre PS3 Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JuRaCZ Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 no, mam stejny problem, ale jen kvuli par titulum ktere nejsou na xko jako je Uncharted, Killzone, gt5 se to asi nevyplati nebo jedine ze by zde byl nejaky brnak a pujcil mi ps3 s CFW a ja mu za tu pujcil xko s flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Titulů, které jsou "PS3 only" je víc, než kolik je "Xbox360 only". Když už se něco nevyplatí, tak je to kombo Xbox + PC. Jinak samozřejmě záleží na tom, kdo má rád jaké hry a kdo jak moc hraje. Pokud chceš konkrétní lseznam. exkluzivních her, tak zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 ja myslim, ze jo, pac ty PS3 exkluzivity jsou totalni pecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirus Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Souhlasim :-) jen premejslim jak si dostal ten napad koupit Xko???? :-( byl si vozralej?? :-) ne, to je sranda, nemam rad Xbox, to je cely :-) ma rada zni: prodej Xko a kup PS3, v kombinaci s hernim PC mas vystarano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Takhle - to, co vyjde na X360, vyjde i na PC a naopak, a to v 98% případů. Takže mít X360 a PC není ideální kombinace. Já X360 získal "náhodou", jinak jsem měl PS3, a ve své době i herní pc, a je to ideální kombinace. Plus, exkluzivky na PS3 mi přijdou lepší než jsou ty na X360 (vyjma L4D2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vortex1394
oplati sa mi kupovat PS3 ked uz vlastnim XBOX360 + herne PC (2 roky stare) ?
kolko existuje hier vyhradne pre PS3
Dik za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.