tombkiller Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 zkoušel jsem hledat driver pro ovladač od xboxu360 na windows xp ale nic jsem nenašel,má někdo zkušenosti s používáním ovladače xbox360 na pc?předem díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanzi Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 vlastnim ten ovladac, ja mam k nemu aj cd s driverom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 zkoušel jsem hledat driver pro ovladač od xboxu360 na windows xp ale nic jsem nenašel,má někdo zkušenosti s používáním ovladače xbox360 na pc?předem díky za reakce. http://support.microsoft.com/kb/906347 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanzi Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 mozem ti nahodit image s CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombkiller Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 mozem ti nahodit image s CD jo to by bylo super .díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tombkiller Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 http://support.microsoft.com/kb/906347 jo ,to jsem zkoušel ale nějak jsem to nerozchodil,vůbec průvodce nově rozpoznaným hardwarem na to nereagoval.jo jěště dodám že myslím ovladač se sadou play and charge,s tím kabelem na usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Ale play and charge kyt nefunguje na propojení s pc, ten kabel je jen na nabíjení, datová komunikace probíhá furt vzduchem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Musíš mít drátový ovladač - play and charge kit je jen na nabíjení akumulátoru jak píše Freeze . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bzuk1468624738 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Když mám xbox 360 wireless controller a Wireless Gaming Receiver Windows, je nějaká možnost jak ovládat windows? MYslím konkrétně myš a nabídky? Přiložené ovladače mi na Windows 7 64bit nefungují, tak jsem stáhnul jiné z webu Microsoftu a ovladač už funguje u her. Jestli má fungovat i myš jsem se nikde nedočetl ale viděl jsem videa na kterých to šlo. Jde tedy o nějaký program který to umožní nebo špatné nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tombkiller
zkoušel jsem hledat driver pro ovladač od xboxu360 na windows xp ale nic jsem nenašel,má někdo zkušenosti s používáním ovladače xbox360 na pc?předem díky za reakce.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.