Osmen Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Moc me lidi teda nepresvedcili, to asi hlasovat nebudu :D jj ty goly nejsou nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 ale moje 2. je nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Moc me lidi teda nepresvedcili, to asi hlasovat nebudu :D jj ty goly nejsou nic moc tak si mel sam nejaky poslat :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 hm sem to nestihl klidne bych nejakej pridal dneska kdyby to slo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2006 Jedna otazocka. Dokedy potrva hlasovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 až bude dost hlasů...............povídal gemi......takže 14 dní? Zkrátka až budu ve vedení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2006 koukám že se tu řešá hlavně ty goaly :lol:jo a kdo vybíral z těch třech ten jeden :?: :idea: Bylo to v pravidlech soutěže - finalisty vybere sponzor, tedy will, vítěze členové fóra, tedy VY všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Hlasujte, lenoši, stačí jenom stáhnout video do PC a posoudit, navíc uslyšíte willova žvatlajícího potomka Tomika, no to si přece nenecháte ujít! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 no newim co je to za "móresy" [20 hlasů] sem myslel že to bude napínavější :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2006 Az me nekdo presvedci tak mu dam klidne 21 hlas :D ale zatim asi nikdo muj hlas nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2006 tak to si teda frajer co?nemáš svůj názor nebo co :?: tě přesvědčovat jak malýho kloučka rozhodně nebudu. :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Srpen 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2006 1.první gol fakt hezký neobvyklá situace 2.gol hezký ale není to neobvyklá trefa 3.gol ten je asi nejhorší tak to vypadá když hrajete na jednu hvězdičku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2006 tak to si teda frajer co?nemáš svůj názor nebo co :?:tě přesvědčovat jak malýho kloučka rozhodně nebudu. :idea: Nemam svuj nazor, jelikoz me fotbal nebavi a vsechny ty goly se mi zdaji stejne klidne pro neco hlasovat budu ale chtel jsem to jen udelat napinavejsi :wink: asi to nevyslo tak nic, zdrzuju se hlasovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Srpen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2006 ten druhy je "nej" z tech 5ti "-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 já bych řekl že ten první protože takhle mu o tam zatočit se mi ještě nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Srpen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2006 mě se líbí ten čtvrtý zase - dobrá haluz ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Srpen 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2006 hele ale peska jsou hodně o haluzích.v každém zápase jsou nějaké haluze ale je to perfect hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tregi Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 Napadlo me,jestli by jsme tady nemohli udelat jeden stalej topic,kde by jsme mohli ukazovat dalsi nadherne goly.Nemusi to byt soutez,jen by jsme se mohli s ostatnimi podelit o svoje trefy,nebo akce...Je to jen takovy napad.Dal jsem totiz 3 dny po skonceni souteze fakt nadhernej gol a rad bych se s nim podelil s ostatnimi.A myslim ze je tady i vic takovych lidi.Kdyztak sem napiste vase nazory.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 to není špatný nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 včera jsem dal taky hezkej....sem pro :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 včera jsem dal taky hezkej....sem pro :D Ja davam ted krasny goly ve Fifa STREET 2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 včera jsem dal taky hezkej....sem pro :D Ja davam ted krasny goly ve Fifa STREET 2 :-) když nepůjde o soutěž, tak můžeme dávat videa z čehokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 Uz by mohla tato sutaz skoncit nie? Co tak urobit topic kde budu nase videa/screeny z hier na PSP? To je jedno z coho. Aj rekordy v zapasoch atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 Uz by mohla tato sutaz skoncit nie? Co tak urobit topic kde budu nase videa/screeny z hier na PSP? To je jedno z coho. Aj rekordy v zapasoch atd.ho udělej :D a soutěž ukončí gemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 21, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2006 Tak to odpískej, wille... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.