Nomex Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Máte s tím někdo zkušenosti? Jde takhle zapojit i PS1 ovládač? http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/14102-convertor-usb-pro-ps2-ovladac-na-konzoli-ps3-274/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak toto zháňam tiež. Ale mám obavy, že to nebude fungovať. Napríklad ovladače DS iných výrobcov ako SONY, nie vždy fungujú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 hlavně teď jak updatovaly firmware kvůli tomu jailbreaku tak zakázaly plno zařízení které neměly povolení přímo od sony, mě osobně doma přestal fungovat ovladač který jsem měl za pár stovek z bazaru... nevím jestli bych to riskoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 používám dulashock 2 přes redukci a normálně funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 používám dulashock 2 přes redukci a normálně funguje. jj protože to je asi origo nemá ta firma má licenci od sony :( to mé zařízení ji asi nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Zariadenie v prvom poste asi tiež nemá. Mám doma dva DS ovladače ešte zo starých psx a plno origo hier pre psx. Problém je, že páčky DS PS3 pre staré hry nefungujú. Malo to stredové tlačidlo čím sa to dalo zapnúť okamžite. Na nových je stredové tlačidlo, ale menu ktoré to pri hre vyvolá nie je možnosť aktivovať páčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nomex
Máte s tím někdo zkušenosti? Jde takhle zapojit i PS1 ovládač?
http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/14102-convertor-usb-pro-ps2-ovladac-na-konzoli-ps3-274/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.