perrek Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Zdravím, dneska mi dorazil beta klíč na APB, ale vůbec netuším kam ho zadat. Poradíte? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 však APB už krachlo ne? nikdo to nehrál tak vypli servery, co já vím. Jinak jsem byl taky v betě ale už nevím jak se to dělalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Omg než něco napíšeš tak použij google, APB zkrachovalo ale pak ho koupil někdo jinej a snaží se ho obnovit, ted se to jmenuje APB: Reloaded :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 ano přesně tak, nohužel tyto vaše komenty nijak neřeší to na co se ptám :dozey: tak kde tu betu regnu? na ofiko stránkách nikde nic neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 To nikam nepíšeš ten klíč. Jenom přes GamersFirst stahneš APB uděláš si na gamersfirst učet a hraješ. Kdyžtak hraju za Criminals - Exitus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 A když tu mám origo APB tak to nemůžu zapínat přes to? To si to musím stáhnout přes GamersFirst? A jinak jak to bude z plnou verzí pak, bude se zadara stahovat nebo se spouštět jako origo APB prostě z dvdka (či staženo nelegálně)???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Nevím jak je to s origo mě poslaly na mejl že se mužu připojit ke hře a hru at si stahnu pres klienta gamersfirst. hotové APB bude normálně na stahnutí přes net zadarmo ale asi to bude jako třeba u ARCHLORDA.Hračí co platí mají možnost mít lepší věci atd... http://www.gamersfirst.com/apb/ tady mají napsané Free2play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Tady je navod : http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/358/view/news/read/19982/All-Points-Bulletin-Closed-Beta-Key-Giveaway.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 rockyzz: když máš origo tak ti musel přijít klíč od bety ale hratelnost je pořád na bodu 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 rockyzz: když máš origo tak ti musel přijít klíč od bety ale hratelnost je pořád na bodu 0 Jo klíč mi přišel už před pár měsícema ale nějak jsem se o to nezajímal a hlavně jsem nevěděl, kam s ním :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Jo klíč mi přišel už před pár měsícema ale nějak jsem se o to nezajímal a hlavně jsem nevěděl, kam s ním :) stejně to poříd nestojí za nic takže si o nic nepříšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ale napad te hry neni spatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 stejně to poříd nestojí za nic takže si o nic nepříšel No myslím že to jako plnohodnotná hra není ale mě docela dost bavila, ale když jí hraješ bez kámošů, stojí za prd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.