tombkiller Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 tak jsem si stáhnul ten borderlands addon pack ,a všechno v pořádku,ale jak vložím dvd do xboxu tak to chce hru nainstalovat,což provedu,vše proběhne v pořádku a i hra je na disku instalována,ale po instalaci to chce vložit zase znovu dvd se hrou a spustit.tak to udělám a ono to chce zase instalovat a tak pořád dokola,nevím co s tím,dal jsem do xboxu už i původní borderlands a myslel si že to najdu někde tam nainstalováno ale nikde nic není.musím být připojený k live at to rozjedu anebo dělám něco špatně.má někdo s tím zkušenosti?díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Nainstalujes si to a das tam puvodni borderlands, to ti napise ze sis nainstaloval ty dva datadisky a ze se tam muzes teleportovat. Pust borderlands jestli jsi uz boderlands projel tak si pust normalne singl za koho si to projel a di k te ,,lampe,, co te teleportuje :) a tam jsou posledni 2 mapy jako ty datadisky... tam vejdes do te mapy a spusti se ti video atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Nainstalujes si to a das tam puvodni borderlands, to ti napise ze sis nainstaloval ty dva datadisky a ze se tam muzes teleportovat.Pust borderlands jestli jsi uz boderlands projel tak si pust normalne singl za koho si to projel a di k te ,,lampe,, co te teleportuje :) a tam jsou posledni 2 mapy jako ty datadisky... tam vejdes do te mapy a spusti se ti video atd.... super,díky to jsem fakt netušil že to tak funguje a asi bych na to nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 no tak nic,nejede to,když tam dám starý borderland tak mi to nepíše nic o tom že se nainstalovaly ty datadisky i kdýž se podívám na hdd tak tam to je ,no a jak to spustím tak samozřejmě u toho teleportu žádné nové lokace nejsou,tak fakt už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tak to nechápu, ja uz mam oboji projete a je to dobre . Tak to zkus z toho hdd vymazat a zase nainstalovat. a jeste ja mam i stary borderlands na hdd to zkus taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.