Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

borderlands addon pack

tombkiller

Recommended Posts

tak jsem si stáhnul ten borderlands addon pack ,a všechno v pořádku,ale jak vložím dvd do xboxu tak to chce hru nainstalovat,což provedu,vše proběhne v pořádku a i hra je na disku instalována,ale po instalaci to chce vložit zase znovu dvd se hrou a spustit.tak to udělám a ono to chce zase instalovat a tak pořád dokola,nevím co s tím,dal jsem do xboxu už i původní borderlands a myslel si že to najdu někde tam nainstalováno ale nikde nic není.musím být připojený k live at to rozjedu anebo dělám něco špatně.má někdo s tím zkušenosti?díky za postřehy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nainstalujes si to a das tam puvodni borderlands, to ti napise ze sis nainstaloval ty dva datadisky a ze se tam muzes teleportovat.

Pust borderlands jestli jsi uz boderlands projel tak si pust normalne singl za koho si to projel a di k te ,,lampe,, co te teleportuje :) a tam jsou posledni 2 mapy jako ty datadisky... tam vejdes do te mapy a spusti se ti video atd....

Odkaz ke komentáři

Nainstalujes si to a das tam puvodni borderlands, to ti napise ze sis nainstaloval ty dva datadisky a ze se tam muzes teleportovat.

Pust borderlands jestli jsi uz boderlands projel tak si pust normalne singl za koho si to projel a di k te ,,lampe,, co te teleportuje :) a tam jsou posledni 2 mapy jako ty datadisky... tam vejdes do te mapy a spusti se ti video atd....

super,díky to jsem fakt netušil že to tak funguje a asi bych na to nepřišel.
Odkaz ke komentáři

no tak nic,nejede to,když tam dám starý borderland tak mi to nepíše nic o tom že se nainstalovaly ty datadisky i kdýž se podívám na hdd tak tam to je ,no a jak to spustím tak samozřejmě u toho teleportu žádné nové lokace nejsou,tak fakt už nevím.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu