Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mp3

minimaxcz

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

s tim nic moc neudelas.. PSP nema dobrej zesilovac.. ale muzes zkusit LightMP3 ... --.> http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060011 alespon trochu ti to softwarove zesili .. samozrejme pocitej s vyraznym zhorsenim kvality.. ale nic lepsiho neni

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

staci si ze starejch repraku vybrakovat zesik a napojit ho na 9V baterku... docela to jede... jinak se mp3 daj zesilit softwarove (ja to delam prez nero kdyz si rozsekavam sety na tracky...)

jinak mam logitech playgear amp (na 4 micro baterky, nebo do síte) a sem naprosto spokojenej, je to fakt bomba zvuk a maj aji hodne dobry basy... navic k tomu pripojite cokoliv protoze to ma klasikej 3,5 jack

Odkaz ke komentáři

• 0
..jinak se mp3 daj zesilit softwarove (ja to delam prez nero kdyz si rozsekavam sety na tracky...)...
jojo, presne tohle dela LightMP3, akorat to dela v relanem case.. ;) coz je vyhoda, nijak to neovlivni soubor jako takovy a navic to muzes jednodusse menit (tu uroven SW zesileni) - coz kdyz si to udelas takhle "natvrdo" tak muze vzniknout prebuzeni apod.. ale jinak mas samozrejme naprostou pravdu ;) ale proc to delat slozite, kdyz to jde jednodusse ze ? :)
Odkaz ke komentáři

• 0

2 anonymous:

jasny ale zvyk je zelezna kosile (bo jak se to rika...) nevim estli treba light rozseka treba hodinovej set (v neru staci jen par kliku a je to hotovy), jinak nechapu cos myslel tim prebuzenim,ale to je jedno, este sem zadnej problem nemel, ani kdyz sem prevadel vinyly a to slo v neru uplne paradne, akorat po odstraneni sumu zneji pisnicky nejak "flat"

Odkaz ke komentáři

• 0
2 anonymous:

jasny ale zvyk je zelezna kosile (bo jak se to rika...) nevim estli treba light rozseka treba hodinovej set (v neru staci jen par kliku a je to hotovy), jinak nechapu cos myslel tim prebuzenim,ale to je jedno, este sem zadnej problem nemel, ani kdyz sem prevadel vinyly a to slo v neru uplne paradne, akorat po odstraneni sumu zneji pisnicky nejak "flat"

hh s vinylama jsem mel stejnej problem..

..prebuzeni? vsak si to zkus zesilit - az moc - proste pak uz to jakoby huci.. no proste postrada to kvalitu.. jen to tak jakoby chrci no.. to se mi prave stalo kdyz jsem prevadel vinyl a volume jsem do line in poustel trochu vice nez bych mel..

EDIT: jinak samozrejme ten hodinovej set ti to neroseka :) a taky neprehraje.. zvlada soubory jen do cca 20ti MB (RAMky), coz mi celkem vadi (soundphreakers sety & nejaky pendulum sety..)

.. jen jsem chtel rici ze obstoji tu fci SW zesilovace :) dalsi fce co jsi psal samozrejme ne..

Odkaz ke komentáři

• 0
zkuz to zesilit dole na tych cudikach + a - :D a nebo ve sluchatkach to hraje myslim ze pekne ne ? :D rozhodne na diskosce toho moc neuslysis :D

ty me dostavas kamo... ty newis jak to hraje ve sluchatkach! pac nemas psp ;-P

Jo a k tematu: Prekonvertuj si ty mp3 na vetsi bitrate. Aspon na 160kb/s urcite je to rozdil nez oproti treba 96kb/s

Nej konvertor je Cheetah Audio Converter

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu