minimaxcz Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 zdarec lidi chci se zeptat kdyz si dam mp3 do psp hrajou mi hrozne potichu nevite nekdo co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 s tim nic moc neudelas.. PSP nema dobrej zesilovac.. ale muzes zkusit LightMP3 ... --.> http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007060011 alespon trochu ti to softwarove zesili .. samozrejme pocitej s vyraznym zhorsenim kvality.. ale nic lepsiho neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 psp samo moc dobre nehraje ale skus si to napojit na nejakej rerak... sam to mam na 10w a je to cool, hraje to o neco vic a hlavne good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tulaak Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tjn, taky si planuju koupit ten kryt s reprakama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 staci si ze starejch repraku vybrakovat zesik a napojit ho na 9V baterku... docela to jede... jinak se mp3 daj zesilit softwarove (ja to delam prez nero kdyz si rozsekavam sety na tracky...) jinak mam logitech playgear amp (na 4 micro baterky, nebo do síte) a sem naprosto spokojenej, je to fakt bomba zvuk a maj aji hodne dobry basy... navic k tomu pripojite cokoliv protoze to ma klasikej 3,5 jack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 ..jinak se mp3 daj zesilit softwarove (ja to delam prez nero kdyz si rozsekavam sety na tracky...)...jojo, presne tohle dela LightMP3, akorat to dela v relanem case.. ;) coz je vyhoda, nijak to neovlivni soubor jako takovy a navic to muzes jednodusse menit (tu uroven SW zesileni) - coz kdyz si to udelas takhle "natvrdo" tak muze vzniknout prebuzeni apod.. ale jinak mas samozrejme naprostou pravdu ;) ale proc to delat slozite, kdyz to jde jednodusse ze ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 2 anonymous: jasny ale zvyk je zelezna kosile (bo jak se to rika...) nevim estli treba light rozseka treba hodinovej set (v neru staci jen par kliku a je to hotovy), jinak nechapu cos myslel tim prebuzenim,ale to je jedno, este sem zadnej problem nemel, ani kdyz sem prevadel vinyly a to slo v neru uplne paradne, akorat po odstraneni sumu zneji pisnicky nejak "flat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 2 anonymous:jasny ale zvyk je zelezna kosile (bo jak se to rika...) nevim estli treba light rozseka treba hodinovej set (v neru staci jen par kliku a je to hotovy), jinak nechapu cos myslel tim prebuzenim,ale to je jedno, este sem zadnej problem nemel, ani kdyz sem prevadel vinyly a to slo v neru uplne paradne, akorat po odstraneni sumu zneji pisnicky nejak "flat" hh s vinylama jsem mel stejnej problem.. ..prebuzeni? vsak si to zkus zesilit - az moc - proste pak uz to jakoby huci.. no proste postrada to kvalitu.. jen to tak jakoby chrci no.. to se mi prave stalo kdyz jsem prevadel vinyl a volume jsem do line in poustel trochu vice nez bych mel.. EDIT: jinak samozrejme ten hodinovej set ti to neroseka :) a taky neprehraje.. zvlada soubory jen do cca 20ti MB (RAMky), coz mi celkem vadi (soundphreakers sety & nejaky pendulum sety..) .. jen jsem chtel rici ze obstoji tu fci SW zesilovace :) dalsi fce co jsi psal samozrejme ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 bud rad ze ti ty bendicky nechrasti jako me:-(((musim to jit reklamovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 da8ball Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 newim esli ti vezmou repraky ktery jsi oddelal nespravnym pouzivanim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G4njaMan Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 zdarec lidi chci se zeptat kdyz si dam mp3 do psp hrajou mi hrozne potichu nevite nekdo co s tim? zkuz to zesilit dole na tych cudikach + a - :D a nebo ve sluchatkach to hraje myslim ze pekne ne ? :D rozhodne na diskosce toho moc neuslysis :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 zkuz to zesilit dole na tych cudikach + a - :D a nebo ve sluchatkach to hraje myslim ze pekne ne ? :D rozhodne na diskosce toho moc neuslysis :D ty me dostavas kamo... ty newis jak to hraje ve sluchatkach! pac nemas psp ;-P Jo a k tematu: Prekonvertuj si ty mp3 na vetsi bitrate. Aspon na 160kb/s urcite je to rozdil nez oproti treba 96kb/s Nej konvertor je Cheetah Audio Converter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mleako Odesláno Září 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2007 já mam na uších svoje kossy a zvuk je v pohodě:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 já mam na uších svoje kossy a zvuk je v pohodě:) jo to rad werim ale tady de o hlasitost samotnyho psp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 nebo good program je mp3 gain navolíš si jakou chceš hlasitost v Decibelech a přetaktuje ti to je to mazec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hat323 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 lightmp3 je bezva program...............bez nej to skoro nehraje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 nebo good program je mp3 gain navolíš si jakou chceš hlasitost v Decibelech a přetaktuje ti to je to mazec... je ten program free? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2007 všechny homebrew na PSP sou free :lol: (aspoň nevim o žádný co by se platila :D )...homebrew je snad o tom že se neplatí ne ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
minimaxcz
zdarec lidi chci se zeptat kdyz si dam mp3 do psp hrajou mi hrozne potichu nevite nekdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts