vitas696 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Zítra mi to přijde ráno ,dnes mi volali ,že hru odeslali. Konečně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Me prisla dneska, konecne. Ale musim rict ze TR Legend grafika nic moc, Anniversary ale vypada pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Konečně hraju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Tak to je vtipny :D http://www.alza.cz/tomb-raider-ultimate-edition-d229069.htm Vsechny Tomb Raidery co kdy vysly za 419,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 :D škoda že není taková cena na PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 kolik jste za to dali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 :D škoda že není taková cena na PS3 :D Tak zas tak drahe to neni viz url , ale o te kolekci na PC premyslim , prece jenom vsechny dily pohromade to je pecka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Tak zas tak drahe to neni viz url , ale o te kolekci na PC premyslim , prece jenom vsechny dily pohromade to je pecka :D Však já vím já to koupil i levněji ,ale myslel jsem tu celou kolekci na PS3 ,kdyby udělali taky a tak levnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra77 Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 ahoj, jak se skáče šipkou do vody, sem to dlouho nehrál a už ni to nějak nejde .....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.