venomm Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Zdravím, jak douho musím ostřelovat ti meteority než Hammond opraví automatickou ochranu, zatím mě pokaždý zlikvidovali a už začínam chytat nerva, není na to nějaká vychytávka, prosím vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Musíš ničiť všetky meteority čo na teba idú. Ukazuje ti aj mieru poškodenia trupu. Pokiaľ to padne nízko ešte pred tým než je automatika opravená tak máš smolu. Trvá to približne 5 min hracieho času. Tuším, že ti niečo hlási vysielačkou koľko to ešte bude trvať. Ale dlhšie ako 5 min by to trvať nemalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p-l-a-y-e-r Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 přiznám se že jsem to taky dělal asi hodinu dokola ale prostě to musíš dát xD tohle nezávidím konzolistům protože myš je prostě myš xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Nějaká speciální vychytávka není. Jen pár rad. ne všechny meteory tě zasáhnou, ty, které se objeví více na okraji tě minou. Zjisti si, které jsou nebezpečné a které ne a střílej jen na ty nebezpečné. Dávej pozor na přehřátí děla, na menší meteority střílej jen jedním kanonem, ale střídej je, na větší oběma. Zkus také zvýšit jas TV, budeš meteory lépe vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 U me pomohlo, ze se da strilet z obou hlavni najednou...Male jsem drtil jednou hlavni a kdyz se objevil velky meteorit, poslal jsem davku z obou. Mam i tu trofej kde musis skoncit tusim s vice jak 75% stitu a jde to...Chvilka treninku a urcite se ti to povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
venomm
Zdravím, jak douho musím ostřelovat ti meteority než Hammond opraví automatickou ochranu, zatím mě pokaždý zlikvidovali a už začínam chytat nerva, není na to nějaká vychytávka, prosím vás.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.