Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lock!!

Geobba

Recommended Posts

Jop, stojí to skoro 60 tisíc, takže plán se nemění.. V Červnu to kupuju, myslím si že je to už celkem odladěný. Jen mi někdo řekněte, jak je to s tím SLI/CrossFireX, ať vím, jestli mám vzít tu 1000W nebo 800W. ;)

*edit: jelikož samotná karta žere 350W (350+350=700W) při herní spotřebě, tak si myslím že určitě 1000W.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jop, stojí to skoro 60 tisíc, takže plán se nemění.. V Červnu to kupuju, myslím si že je to už celkem odladěný. Jen mi někdo řekněte, jak je to s tím SLI/CrossFireX, ať vím, jestli mám vzít tu 1000W nebo 800W. ;)

*edit: jelikož samotná karta žere 350W (350+350=700W) při herní spotřebě, tak si myslím že určitě 1000W.

no hele co se tyce dvou karet tak jedine ted reseni od nvidie.....atina to nema tak propracovane..........ale dle meho nazoru jdi do dual karty(sli nebo crossfire je podle me pro spojeni tech slabejch a levnejch karet abys na tom byl lip nez kdyz koupis dual nebo tu top)........a 800W ti postaci....takhle tomas slusny.....jo a jeste ta pamet......nech to na 3x2(nebo tam strc Kingston HyperX XMP Genesis 12GB (kit 3x 4GB) 1600MHz a budes na tom lepe a jeste usetris) to je uplne ok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu