SajmonModer Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Dobrý den, chtěl bych PS3 připojit k netu, ale mám wifi, nevíte, jak na to? Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Settings - Network settings - Wireless - automatic - scan, najdi tu svou, případně zadej heslo a je to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SajmonModer Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Settings - Network settings - Wireless - automatic - scan, najdi tu svou, případně zadej heslo a je to :) Najel jsem na Network settings, ale žádné wirelles tam není :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Musíš to dát nastavit, nevim jak to tam je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SajmonModer Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Musíš to dát nastavit, nevim jak to tam je... Už to mám, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SajmonModer Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 A kde se dají stahovat dema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leave88 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 playstation store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SajmonModer Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 playstation store je to zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 je to zdarma? Ne, platíš pětikilo za každý stáhnutý demo.... jasně že to je zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 tomu nezbývá než jen zasmát :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SajmonModer Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 tomu nezbývá než jen zasmát :cheesygrin: Tak já to neznám, jsem v oblasti PS3 nováček, ale učím se rychle, už jsem si ho připojil k netu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Proto taky existuje manual který se dává snad ke všemu a nemusis se ptat na takovy blbosti:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Proto taky existuje manual který se dává snad ke všemu a nemusis se ptat na takovy blbosti:D tak se pta no a....od toho to tady je snad nebo ne?? a co je pro nekoho blbost muze byt pro nekoho docela orisek,,, tak jestli te to nudi tak di pryc a nereaguj st Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Demo Games a některe GamePacky a themata a podobne blbosti jsou zdarma na PSstore zaregistruj se tam,přpoj,stahuj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.