Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Installous cesky!!!!

†mefistos†

Recommended Posts

Caute lidi prave sem prelozil a odeslal ke schvaleni preklad Installousu:) teste se brzo na update:)

ochutnavka

img0627p.th.png

img0628.png

pokud ma nejakej moderator zajem predem poslu mu PM soubory s prekladem a muze to mi thned.. ostatni si hold musej pockat:)

:D:D:D tyvado:D jak dlouho si to prekladal? Hodinu? neschvali ti to, neni ani proc, new update> kazdy vi co znamena, search to sami.... takovehle aplikace neni potreba prekladat, ale zase si si s tim dal praci takze palec nahoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

schvali a vis proc? prrotoze delaj preklady do vsech jazyku:) tak si zjisti info o tom a pak mluv:) je to prelozeny uz do vic jak 20 jazyku.. proc by nemeli schvalit cestinu? a myslim ze kdyz mi hlavni developer dekoval za spolupraci tak to schvali:)

Odkaz ke komentáři

schvali a vis proc? prrotoze delaj preklady do vsech jazyku:) tak si zjisti info o tom a pak mluv:) je to prelozeny uz do vic jak 20 jazyku.. proc by nemeli schvalit cestinu? a myslim ze kdyz mi hlavni developer dekoval za spolupraci tak to schvali:)

ok ale odpovedel si jen na to co si chtel, odpovez i na zbyvajici dotazy, treba ma cenu tuto aplikaci prekladat? bez cestiny se neobejdes? Opravdu potrebuju misto search mit hledat? kdyby si prelozil nejakou adventuru, hysteria project 1,2 to by bylo neco...

Odkaz ke komentáři

uprimne ani jeden z vas si nemusi stahovat cracknuty hry.. uprimne ani jeden z to nemusi mit cesky.. nekdo to oceni pokud se to vam nelibi tak mi to je celkem jedno:-P kdyby to bylo k hovnu nepreklada se to do dalsich a dalsich jazyku:)

Odkaz ke komentáři

uprimne ani jeden z vas si nemusi stahovat cracknuty hry.. uprimne ani jeden z to nemusi mit cesky.. nekdo to oceni pokud se to vam nelibi tak mi to je celkem jedno:-P kdyby to bylo k hovnu nepreklada se to do dalsich a dalsich jazyku:)

ja sem psal palec nahoru, ze jsi si dal tu praci, ale takovejhle preklad, kterej si mel hotovej za 10 min je opravdu k hovnu... preloz mi hysteria project a budu ti cucat palce u nohou, ale u tehle app psat, aby jsme se tesili na update...

Odkaz ke komentáři

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu