†mefistos† Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Caute lidi prave sem prelozil a odeslal ke schvaleni preklad Installousu:) teste se brzo na update:) ochutnavka pokud ma nejakej moderator zajem predem poslu mu PM soubory s prekladem a muze to mi thned.. ostatni si hold musej pockat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Caute lidi prave sem prelozil a odeslal ke schvaleni preklad Installousu:) teste se brzo na update:)ochutnavka pokud ma nejakej moderator zajem predem poslu mu PM soubory s prekladem a muze to mi thned.. ostatni si hold musej pockat:) :D:D:D tyvado:D jak dlouho si to prekladal? Hodinu? neschvali ti to, neni ani proc, new update> kazdy vi co znamena, search to sami.... takovehle aplikace neni potreba prekladat, ale zase si si s tim dal praci takze palec nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 schvali a vis proc? prrotoze delaj preklady do vsech jazyku:) tak si zjisti info o tom a pak mluv:) je to prelozeny uz do vic jak 20 jazyku.. proc by nemeli schvalit cestinu? a myslim ze kdyz mi hlavni developer dekoval za spolupraci tak to schvali:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 schvali a vis proc? prrotoze delaj preklady do vsech jazyku:) tak si zjisti info o tom a pak mluv:) je to prelozeny uz do vic jak 20 jazyku.. proc by nemeli schvalit cestinu? a myslim ze kdyz mi hlavni developer dekoval za spolupraci tak to schvali:) ok ale odpovedel si jen na to co si chtel, odpovez i na zbyvajici dotazy, treba ma cenu tuto aplikaci prekladat? bez cestiny se neobejdes? Opravdu potrebuju misto search mit hledat? kdyby si prelozil nejakou adventuru, hysteria project 1,2 to by bylo neco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Upřímně řečeno je to nanic, ale dal sis s tim práci no a to se cení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 uprimne ani jeden z vas si nemusi stahovat cracknuty hry.. uprimne ani jeden z to nemusi mit cesky.. nekdo to oceni pokud se to vam nelibi tak mi to je celkem jedno:-P kdyby to bylo k hovnu nepreklada se to do dalsich a dalsich jazyku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 uprimne ani jeden z vas si nemusi stahovat cracknuty hry.. uprimne ani jeden z to nemusi mit cesky.. nekdo to oceni pokud se to vam nelibi tak mi to je celkem jedno:-P kdyby to bylo k hovnu nepreklada se to do dalsich a dalsich jazyku:) ja sem psal palec nahoru, ze jsi si dal tu praci, ale takovejhle preklad, kterej si mel hotovej za 10 min je opravdu k hovnu... preloz mi hysteria project a budu ti cucat palce u nohou, ale u tehle app psat, aby jsme se tesili na update... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 to by bylo velmi vlastenecky.kolikrat dyz si koupim nejakou blbost u ktere navodu netreba...tak se stejne podivam a pokud tam neni cz tak me to ve skrytu duše velmi zamrzi :/ jako by sme byli nic že ani navod pro nas neudelaj:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 Me teda vic vyhovujou aplikace v eng.. Kazdopadne installous uz neni, lock? Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Leden 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2013 přelož nějaky jiny hry nebo aplikace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.