PraliWAR Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Ahoj chci se zeptat jestli má být na PSP Slim čeština?Páč já ji tam nemám.Ani nevím jestli vůbec někdy na nějakém PSP čeština byla?Dík moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Ahoj chci se zeptat jestli má být na PSP Slim čeština?Páč já ji tam nemám.Ani nevím jestli vůbec někdy na nějakém PSP čeština byla?Dík moc za odpovědi oficialni nema ani fat ani slimak ( slim ) ale nekde na foru tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PraliWAR Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Dík tak to si mě uklidnil,sem myslel že jsem koupil špatnej kousek. A ta neoficialni nestracis zaruku kdyz si ji tak nainstalujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tu si nenainstaluješ pokud nemáš CF takže máš smůlu se slimákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PraliWAR Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 No tak neva,já anglicky umím dobře,to já jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 prosim o smazani tohoto prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.