Chose84 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Mohl bych sehnat uploadera, který zde měl před časem topic s hrama na cz share? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 topic s hrama je ted mimo provoz ale snad ho nahodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chose84 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 No myslím, že nenahoděj :D Proto sháním toho uploadera. Jestli se třeba nepřesunul někam jinam. Mám totiž předplacený czShare a nechce se mi platit zas něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 To je C-F jediný forum s warezem v Česku? Zkus hledat, vim minimálně o 5-ti forech, kde je toho celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Na czshare je docela dobre vyhledavani a vetsina her se tam da najit...i odkazy vetsinou fungujou v pohode.... Otazka pro moderatory: Proc se rusila download sekce? Ne ze by mi to vadilo, naopak, jsem jen zvedavy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vostoq Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Jo download sekci bych taky bral.. především kvůli 2,5 tera kreditu na czsharu :D se mě to tam válí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 magnum Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 warez nikdy vic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Na czshare je docela dobre vyhledavani a vetsina her se tam da najit...i odkazy vetsinou fungujou v pohode....Otazka pro moderatory: Proc se rusila download sekce? Ne ze by mi to vadilo, naopak, jsem jen zvedavy :) DL sekce se nezrušila, jen se odstavila asi kvůli čištění linků - určitě tu zase bude. NO doufám že to neskončí jako s kreditama na CF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chose84 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tak to jsem teda strašně moc zvědavý.... DOufám, že se to tedy opět rozjede. Co na to moderátoři? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tradicne mlci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 A uživatelé tradičně nečtou http://console-forum.net/tema/117518-docasne-zruseni-download-sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Spis nehledaji a radsi se zeptaji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom_35 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 warez nikdy vic nebude Taky si myslím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tom_35 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 A uživatelé tradičně nečtou http://console-forum.net/tema/117518-docasne-zruseni-download-sekci Dočasně? Jestli myslíš DOČASNĚ tak jako obsazení Ruskou armádou v r.1968 tak to si teda počkáme.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Dočasně? Jestli myslíš DOČASNĚ tak jako obsazení Ruskou armádou v r.1968 tak to si teda počkáme.......... Však jsme byli jen dočasně obsazeni 22 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chose84 Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 To je sice moc prima, že je to jen dočasně, ale otázka zněla, zda by jsem mohl někde sehnat toho uploadera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Kdyby jsi aspoň zmínil jeho nick. Když tak použíj google nebo běž na warcenter.cz nebo warforum.cz a tam to určitě najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chose84 Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Kdyby jsi aspoň zmínil jeho nick. Když tak použíj google nebo běž na warcenter.cz nebo warforum.cz a tam to určitě najdeš. To je pravě ono, kdybych věděl, jaký má nick, tak tu nezkládám tenhle stupidní topic. Prostě byli to dva uploadeři a ládovali na CzShare.. that´s all :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 To je pravě ono, kdybych věděl, jaký má nick, tak tu nezkládám tenhle stupidní topic. Prostě byli to dva uploadeři a ládovali na CzShare.. that´s all :)) Bude to bud P.A.C.O nebo Lukas1412 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chose84 Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Diky, zkusím napsat oběma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chose84
Mohl bych sehnat uploadera, který zde měl před časem topic s hrama na cz share? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.