ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 http://console-forum.net/tema/121710-iphone-4-16gb-cz Sry za OT, nemohl jsem si to odpustit... Nerozumim co to má společnýho se spamem, ale radši tě v tom už necham..nic jinýho si ani dokázat nemohl tak si sem dal jedinou věc která by ti alespon trochu připomínala spam ;)...radši mi už ani neodepisuj, nemam náladu se hádat o takových kravinach, obzvlášt s takovým všeználkem jako ty...kdybys mi raději odepsal k věci na tu mojí otázku k Shiftum 2, tak bys udělal líp než pořád do někoho rýpat Citovat
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 Sry nemam rad pokrytce... K tobě to sedí.... Citovat
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 Jestli si myslel ze jsem sam pokrytec, tak si najdi ve slovniku vyznam toho slova... A jestli si myslel, ze se to, ze nemam rad pokrtce hodi k me uzasne osobnosti, tak to sice ocenuji, ale nevim jak si na to prisel, kdyz me vubec neznas ;) A nechapu proc odepisujes, myslel jsem ze se k tomu uz nechces vyjadrovat, sry, ted jen ripam, ale ocividne si to zaslouzis i kdyz to sem nepatri... Na tvuj problem bohuzel radu nemam Citovat
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 A jestli si myslel, ze se to, ze nemam rad pokrtce hodi k me uzasne osobnosti, tak to sice ocenuji, ale nevim jak si na to prisel, kdyz me vubec neznas To samý platí i pro tebe..taky mě neznáš, tak nevim proč jsi mi vubec začal psát něco o zaslouženym urážení Citovat
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 14, 2011 To samý platí i pro tebe..taky mě neznáš, tak nevim proč jsi mi vubec začal psát něco o zaslouženym urážení To bylo za ty tvy stupidni komenty v tom inzeratu.... ;) Do tech mas psat jen kdyz mas o veci zajem a ne tam psat nejaky svy hloupy pripominky ;) A tim to koncim rekl jsem k tomu vse, nadavej se mi uz jak chces ;) Uz tu nehodlam mluvit o blbostech, radsi prenecham "slovo" nekomu, kdo ti rad poradi ohledne Shiftu ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.