ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 http://console-forum.net/tema/121710-iphone-4-16gb-cz Sry za OT, nemohl jsem si to odpustit... Nerozumim co to má společnýho se spamem, ale radši tě v tom už necham..nic jinýho si ani dokázat nemohl tak si sem dal jedinou věc která by ti alespon trochu připomínala spam ;)...radši mi už ani neodepisuj, nemam náladu se hádat o takových kravinach, obzvlášt s takovým všeználkem jako ty...kdybys mi raději odepsal k věci na tu mojí otázku k Shiftum 2, tak bys udělal líp než pořád do někoho rýpat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Sry nemam rad pokrytce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Sry nemam rad pokrytce... K tobě to sedí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Jestli si myslel ze jsem sam pokrytec, tak si najdi ve slovniku vyznam toho slova... A jestli si myslel, ze se to, ze nemam rad pokrtce hodi k me uzasne osobnosti, tak to sice ocenuji, ale nevim jak si na to prisel, kdyz me vubec neznas ;) A nechapu proc odepisujes, myslel jsem ze se k tomu uz nechces vyjadrovat, sry, ted jen ripam, ale ocividne si to zaslouzis i kdyz to sem nepatri... Na tvuj problem bohuzel radu nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 A jestli si myslel, ze se to, ze nemam rad pokrtce hodi k me uzasne osobnosti, tak to sice ocenuji, ale nevim jak si na to prisel, kdyz me vubec neznas To samý platí i pro tebe..taky mě neznáš, tak nevim proč jsi mi vubec začal psát něco o zaslouženym urážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 To samý platí i pro tebe..taky mě neznáš, tak nevim proč jsi mi vubec začal psát něco o zaslouženym urážení To bylo za ty tvy stupidni komenty v tom inzeratu.... ;) Do tech mas psat jen kdyz mas o veci zajem a ne tam psat nejaky svy hloupy pripominky ;) A tim to koncim rekl jsem k tomu vse, nadavej se mi uz jak chces ;) Uz tu nehodlam mluvit o blbostech, radsi prenecham "slovo" nekomu, kdo ti rad poradi ohledne Shiftu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.