toro Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 A co máš za flash? a co za Dashboard? Má také LT + 1.1 a DB 12625 jako já a spustil jsem to také bez problémů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Mám LT+ 1.1 a Dash 12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Tu grafiku jsem myslel v rámci Xboxu.Myslím,že by šlo udělat lepší.Forza 3 je hezčí.Hratelnost je dělaná na volant.S gamepadem to jde,ale není to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 tak tohle me zaujalo- jedu a v zatacce mi to ustreli -letim ven.-souper kterej jede uplne u krajnice a na kteryho se v nekontrolovatelnym smyku ritim to najednou strhne doprava na travu abych v nem nezkoncil,-pekny,to jsem jeste nevidel a v momente kdy jdu pres strechu se prepne kamera a vidim svoje auto z pohledu divaka,taky hezky.jinak pekny efekty poskození čelního skla a kaminky který odletavaj od kapoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Zkusil jsem to nainstalovat na HDD.Žádný problém.Hrát z HDD taky.Efekty jsou pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Já mam flash LT+ a poslední DB 2.0.12625...takže řikáte že to jde jen na tomhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacz Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Zatím to tak vypadá.Rozjeli jsme to jen my co máme LT+ 1.1 a DB12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Tak se taky připojuji k funkčnosti na LT+ a poslední DB 2.0.12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka888 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Nevím jak to úplně je ještě jsem to nezkusil ale podle všeho Shift 2 nemá ochranu AP 2.5 stejně jako Crysis 2 a potřebuje pouze nejnovější Dashboard 2.0.12625 a asi taky při straších flaších snížit Wawe z 11 třeba na Wawe 4 podle toho jak starej flash mate pak by to mělo jít co myslíte? Pokud ovšem máte LT+ 1.1 a nejnovější Dash tak nevidím v ničem žádný problém nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Nevím jak to úplně je ještě jsem to nezkusil ale podle všeho Shift 2 nemá ochranu AP 2.5 stejně jako Crysis 2 a potřebuje pouze nejnovější Dashboard 2.0.12625 a asi taky při straších flaších snížit Wawe z 11 třeba na Wawe 4 podle toho jak starej flash mate pak by to mělo jít co myslíte? Pokud ovšem máte LT+ 1.1 a nejnovější Dash tak nevidím v ničem žádný problém nebo se pletu? No nevim jak to je, ale vim, že na LT+ šly vždycky všechny hry bez problemu i s ochranou AP 2.5, stačí jen instnout novej DB a je to...ve starších flashích se nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Tak sem stáhnul a rozjel v pohodě. Zajel jsem si asi 4 závody a musím říct že jako simulátor se mi to velice líbí, 1. Shifty sem nehrál ale tohle mě překvapilo. Když jsem jel první závod tak jsem jel s otevřenou hubou, což normálně nedělám:D Ikdyž musí se zvyknout na to ovládání, třeba že musím začít dřív zatáčet atd. Hraju na Joysticku a opravdu lituju kdo to bude hrát na klavesnici, protože je to i na mě dost těžký. Mýslím si ,že obvlášť na tuto hru je potřeba volant...Je to těžký, musím se na to soustředit, jinak různý prvky jako rozmázávání obrazu, černobílý obraz po nárazu a nebo naklánění hlavy se mi líbi, ale chce to volant...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 tak já taky potvrzuju.mám lt+ novej das..a jde to parádně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Zdar lidi já LT+ nemám a rozjel jsem to taky mám LT1.1 ....super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iwory Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Rozjel jsem to i na iExtreme 1.6 (wave 3) a DB 12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 A jaké typy závodů tam jsou? Je tam nějaký příběh a co tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceMsnsCZ Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 potvrzuji funkčnost i na na iExtreme 1.6 (wave 3) s DB 12625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Mám LT 1.1 a DB 12625 a nejede to. na druhém xboxu s LT+ 1.1 a DB 12611 to taky nejede... :( vyzkouším to vypálit jinde a nebo počkám na pc verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Tak jsem od toho cekal trochu vice. Nejak me to zatim nenadchlo, ale treba casem se me to bude zamlouvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lozes Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 iExtreme 1.6, DB 12625 - bez problemu. Nicmene mne to nejak moc nenadchlo ani s volantem. Nejspis nemam rad okruhove zavody. Na to mi staci Forza3 ke spokojenosti. Spojil bych pribeh z TDU2, mise s ovladatelnosti a fyzikalnim modelem Shiftu2 a grafikou Forzy a mel bych viteze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacz Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 iExtreme 1.6, DB 12625 - bez problemu. Nicmene mne to nejak moc nenadchlo ani s volantem. Nejspis nemam rad okruhove zavody. Na to mi staci Forza3 ke spokojenosti. Spojil bych pribeh z TDU2, mise s ovladatelnosti a fyzikalnim modelem Shiftu2 a grafikou Forzy a mel bych viteze :) Tak s tím souhlasím.To by byla bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 A jaké typy závodů tam jsou? Je tam nějaký příběh a co tuning? jsou tam okruhy,drift,závodění i večer.tuning tam samozřejmě je.a příběh??je tam Cariéra kterou hned jedeš na začátku.mě seto líbí o hodně než TDU2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 jsou tam okruhy,drift,závodění i večer.tuning tam samozřejmě je.a příběh??je tam Cariéra kterou hned jedeš na začátku.mě seto líbí o hodně než TDU2 Jenže TDU2 s tim nemužeš srovnávat, TDU2 je zase o uplně něčem jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 auta jako auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 auta jako auta ale každý o něčem jinym!! seš teda docela hňup když to bereš takle "auta jako auta" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Mám odehráno cca 3 hoďky a hra se celkem dobře rozjíždí...závodů je tam kupa, grafika moc pěkná (hlavně závody v noci a stíny jsou moooc pěkné)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.