Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Shift2 Unleashed

endriko1468625508

Recommended Posts

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak tohle me zaujalo- jedu a v zatacce mi to ustreli -letim ven.-souper kterej jede uplne u krajnice a na kteryho se v nekontrolovatelnym smyku ritim to najednou strhne doprava na travu abych v nem nezkoncil,-pekny,to jsem jeste nevidel a v momente kdy jdu pres strechu se prepne kamera a vidim svoje auto z pohledu divaka,taky hezky.jinak pekny efekty poskození čelního skla a kaminky který odletavaj od kapoty...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak to úplně je ještě jsem to nezkusil ale podle všeho Shift 2 nemá ochranu AP 2.5 stejně jako Crysis 2 a potřebuje pouze nejnovější Dashboard 2.0.12625 a asi taky při straších flaších snížit Wawe z 11 třeba na Wawe 4 podle toho jak starej flash mate pak by to mělo jít co myslíte? Pokud ovšem máte LT+ 1.1 a nejnovější Dash tak nevidím v ničem žádný problém nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

Nevím jak to úplně je ještě jsem to nezkusil ale podle všeho Shift 2 nemá ochranu AP 2.5 stejně jako Crysis 2 a potřebuje pouze nejnovější Dashboard 2.0.12625 a asi taky při straších flaších snížit Wawe z 11 třeba na Wawe 4 podle toho jak starej flash mate pak by to mělo jít co myslíte? Pokud ovšem máte LT+ 1.1 a nejnovější Dash tak nevidím v ničem žádný problém nebo se pletu?

No nevim jak to je, ale vim, že na LT+ šly vždycky všechny hry bez problemu i s ochranou AP 2.5, stačí jen instnout novej DB a je to...ve starších flashích se nevyznam

Odkaz ke komentáři

Tak sem stáhnul a rozjel v pohodě. Zajel jsem si asi 4 závody a musím říct že jako simulátor se mi to velice líbí, 1. Shifty sem nehrál ale tohle mě překvapilo. Když jsem jel první závod tak jsem jel s otevřenou hubou, což normálně nedělám:D Ikdyž musí se zvyknout na to ovládání, třeba že musím začít dřív zatáčet atd. Hraju na Joysticku a opravdu lituju kdo to bude hrát na klavesnici, protože je to i na mě dost těžký. Mýslím si ,že obvlášť na tuto hru je potřeba volant...Je to těžký, musím se na to soustředit, jinak různý prvky jako rozmázávání obrazu, černobílý obraz po nárazu a nebo naklánění hlavy se mi líbi, ale chce to volant...:(

Odkaz ke komentáři

iExtreme 1.6, DB 12625 - bez problemu. Nicmene mne to nejak moc nenadchlo ani s volantem. Nejspis nemam rad okruhove zavody. Na to mi staci Forza3 ke spokojenosti. Spojil bych pribeh z TDU2, mise s ovladatelnosti a fyzikalnim modelem Shiftu2 a grafikou Forzy a mel bych viteze :)

Tak s tím souhlasím.To by byla bomba.

Odkaz ke komentáři

A jaké typy závodů tam jsou? Je tam nějaký příběh a co tuning?

jsou tam okruhy,drift,závodění i večer.tuning tam samozřejmě je.a příběh??je tam Cariéra kterou hned jedeš na začátku.mě seto líbí o hodně než TDU2

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu