ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Pokud by měl někdo zájem o hru: http://www.ulozto.cz/8436353/shift-2-unleashed-xbox360-part1-rar http://www.ulozto.cz/8436669/shift-2-unleashed-xbox360-part2-rar http://www.ulozto.cz/8436845/shift-2-unleashed-xbox360-part3-rar http://www.ulozto.cz/8436963/shift-2-unleashed-xbox360-part4-rar http://www.ulozto.cz/8437120/shift-2-unleashed-xbox360-part5-rar http://www.ulozto.cz/8437414/shift-2-unleashed-xbox360-part6-rar http://www.ulozto.cz/8437970/shift-2-unleashed-xbox360-part7-rar http://www.ulozto.cz/8438867/shift-2-unleashed-xbox360-part8-rar http://www.ulozto.cz/8438967/shift-2-unleashed-xbox360-part9-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 dneska to vyzkouším na pc, ale myslím, že to bude stejný rozdíl jako s Crysis 2, kdy verze na x360 vypadala jako pc verze v low rozlišení a nastavení grafiky... Shift 2 se mě osobně líbí. Rozdíl oproti Shift tu je (konečně nepískaj gumy při každé zatáčce!!! :D). Trochu mě mrzí grafika, protože i přes HDMI ve full hd je grafika kostrbatá a hnus, který se předvádí ve zpětném zrcátku je neskutečný :D Ale když na to člověk kouká ze dvou metrů, tak tyhle nedostatky zaniknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 dneska to vyzkouším na pc, ale myslím, že to bude stejný rozdíl jako s Crysis 2, kdy verze na x360 vypadala jako pc verze v low rozlišení a nastavení grafiky... Shift 2 se mě osobně líbí. Rozdíl oproti Shift tu je (konečně nepískaj gumy při každé zatáčce!!! ). Trochu mě mrzí grafika, protože i přes HDMI ve full hd je grafika kostrbatá a hnus, který se předvádí ve zpětném zrcátku je neskutečný Ale když na to člověk kouká ze dvou metrů, tak tyhle nedostatky zaniknou. Hele ale tu kvalitu obrazu nepoznáš pokud to nemáš vedle sebe, neni to prostě k rozeznání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Hele ale tu kvalitu obrazu nepoznáš pokud to nemáš vedle sebe, neni to prostě k rozeznání To si piš že je a nemusíš to mít vedle sebe, ty čtverečky a dokreslování textur někdy nízkej framerate... PC je v kvalitě prostě lepší, ale zase dražší, konzoli sem nekupoval kvůli kvalitě i když je dostatečná, ale abych si to zapařil :) a k tomu levně :) a to se prostě povedlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Hele ale tu kvalitu obrazu nepoznáš pokud to nemáš vedle sebe, neni to prostě k rozeznání zrovna Crysis 2 x360 --> PC a Shift 2 x360 --> PC je obrovský rozdíl a to nemusím mít hry vedle sebe. Hraju je na stejném full hd led monitoru... přepnout obraz mezi xboxem a pc je otázka vteřiny. Takže obrázek si můžu udělat tak jako tak :) edit:// ale souhlasím s Gerrapou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 hral uz nekdo online jaky to je bojim se to odskouset neni to jeste v datab.abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 zrovna Crysis 2 x360 --> PC a Shift 2 x360 --> PC je obrovský rozdíl a to nemusím mít hry vedle sebe. Hraju je na stejném full hd led monitoru... přepnout obraz mezi xboxem a pc je otázka vteřiny. Takže obrázek si můžu udělat tak jako tak Já mam xbox na LCD Full HD TV 94 cm a žádnou kostičku sem nikde nezaznamenal...víš ono jde o to že konzole sou dělaný tak že se na obraz musí koukat z větší dálky a ne z půl metru jako u PC ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 konzole sou dělaný tak že se na obraz musí koukat z větší dálky a ne z půl metru jako u PC ;) však to jsem taky psal ;) bohužel jsou to ty **** porty... hry přímo pro danou konzoli vypadají skvěle viz Forza 3, na tu se dá koukat i z metru a grafika je pořád parádní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 však to jsem taky psal bohužel jsou to ty **** porty... hry přímo pro danou konzoli vypadají skvěle viz Forza 3, na tu se dá koukat i z metru a grafika je pořád parádní. To ano ale Forza už je zhruba 2 roky stará a dělalo se to speciálně na xbox takže tami s tm mohli pohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 jako grafika u shift2 neni zas tak hrozna ale myslim si a verim ze nejlepsi auta pro xbox vyjdou na podzim a bude to forza 4,jak po graficke strance tak i herne ale grafika bude podle me jen o trochu lepsi nez forza3 kvuli tomu ze xko neni rok stara konzole... Muzeme sr tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 http://games.tiscali.cz/recenze/shift-2-unleashed-recenze-byvaleho-need-for-speed-55324 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrubeec Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 čau, stáhl jsem si verzi "Shift_2_XBOX360-STRANGE" z share-rapidu a chybí tam image soubor. Je tam pouze iso... Je to palitelný??? nebo to mám rovnou smáznout? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 tak si musíš ten .dvd soubor vytvořit v abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 čau, stáhl jsem si verzi "Shift_2_XBOX360-STRANGE" z share-rapidu a chybí tam image soubor. Je tam pouze iso... Je to palitelný??? nebo to mám rovnou smáznout? dík Nebo si ten soubor DVD udelej v textaku,podiv se na ostatni image a rychle to pochopis jak to ma byt. Cetl jsem tu recenzi a jen sama chvala,shift2 se povedl :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 čau, stáhl jsem si verzi "Shift_2_XBOX360-STRANGE" z share-rapidu a chybí tam image soubor. Je tam pouze iso... Je to palitelný??? nebo to mám rovnou smáznout? dík Iso se vždy má zkontrolovat v ABGX jestli je po stažení v pořádku , neobsahuje AP25 a případně nepotřebuje opravit . Když to uděláš , tak po kontrole zjistíš , že ABGX ti soubor .dvd samo vytvořilo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Toro: s AP 25 v abgx uz nemam problem ale jak pises s tou opravou jsem se jeste nesetkal.Kdyby to chtelo opravit tak tam by byla taky nejaka cervena hlaska na levelu nula tak jak kdyz je AP 25 pred opravou?? Pak ta oprava se dava taky na level 3?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Toro: s AP 25 v abgx uz nemam problem ale jak pises s tou opravou jsem se jeste nesetkal.Kdyby to chtelo opravit tak tam by byla taky nejaka cervena hlaska na levelu nula tak jak kdyz je AP 25 pred opravou?? Pak ta oprava se dava taky na level 3?? Diky Ano, musíš to nechat projet na levelu tři, aby to všechno opravilo, a ta hláška nemusí byt jen červená ale i žlutá - třeba u toho souboru .dvd ti to vypíše žlutě když je špatné a aABGX ti ho opraví a nebo vytvoří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Kdo si mě chce přidat do autologu tak přezdívka je : lavooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Teda docela mně vytočilo driftování jak se jede ten první závod tak dvě kola jdou vpoho prodriftovat a třetí jak kdyby byl bug či co skoro se ani nerozjedu a auto už mi dělá hodiny a to asi jsem to zkoušel desetkrát a pokažde ve třetím kole ,nakonec se mi podařilo to udriftovat za ty dvě kola na druhý místo ale sralo mně to nehorázně máte někdo zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Nevím, mě se to zdálo v pohodě ... Akorát hraju drifty z pohledu celýho auta a ne z kokpitu, z toho pohledu sem si ještě nezvykl, ale to chce asi cvik, protože je to o něčem jiným, je to prostě super... Ale je pravdou, že mohli drifty trošku vylepšit... Jinak teď jak mám tu mazdu RX8 , co dostaneš za nějakej level, tak s tou se driftuje úplně suprově.Ale lepší je na drifty stejně koupit BMW M3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Mně se to zdá trochu moc citlivé trochu přidám a hned hrabačky a do smiku zatím jsem jezdil jen 200sx přece je to jen srdcovka ,když ji mám v garáži a ty drifty jsem taky zkoušel do cela je to složitý ne jak ve hře :), no vyzkoušim tu Mazdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 drifty jsou fakt nepovedený hraju s volantem ale na drifty pepinam ovladac protoze s volantem to nejde jinak zbytek se mi hodne libi auta,tuning,trate :) uz se tesim takovej charger 69 prekopanej na 1000koní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Parádní simulátor, akorát jsme nasranej .. stáhl jsme to hlavně kvůli tomu že jsme si myslel že tam bude možnost split-screenu a ono nic .. tak jsem hledal na googlu a na ňákým chytrým fóru jsme se dočetl, že v Colinovi Dirt 2 je split-screen, tak ho já blbec stáhnul a hle taky tam není :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Teď jsem Shifty 2 hrál na PC na volantu..nemam slov, takle dokonalou hru jsem fakt nikdy nehrál..s volantem sem nikdy jezdit neuměl ale na tomhle se jezdí fakt uplně špičkově...jinak přidávám se k těm driftům - jsou hrozně citlivý Nevíte náhodou jestli se dá někde stahnout OST soundtrack? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 jooo drift se nepovedl.nesedí mi,není to jako u Carbonu.já už budu mít konec..ale hra semi dost jinak líbí :) ale nejsem jedinej..jinak odbočím jsem zvědavej na Dirt 3,,co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.