Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Shift2 Unleashed

endriko1468625508

Recommended Posts

jooo drift se nepovedl.nesedí mi,není to jako u Carbonu.já už budu mít konec..ale hra semi dost jinak líbí ale nejsem jedinej..jinak odbočím jsem zvědavej na Dirt 3,,co vy?

Joo, Dirty 3 budou určitě peckový, zrovna dneska jsem koukal na gameplay na youtube a vypadá to dost dobře...ještě taky musim dohrát konečně tu dvojku, nějak na ní nemam pořád čas a náladu :D

EDIT:

kdyby někdo měl zájem, tak zde je SHIFT 2 UNLEASHED - SOUNDTRACK (BEZ HESLA)

http://www.ulozto.cz/8484487/nfs-shift-2-unleashed-soundtrack-cinky-rar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mě ta hra vyloženě baví!!!! Grafika ujde, hratelnost ji omlouvá.-)... Dle mého názoru nejlepší auta co byli za poslední rok vydaný... Bavili mě auta od CODEMASTERS(celá serie toca na psx a ps2), ale po posledním skvělém GRIDU nic nevyšlo. Forza je super, ale někdy mi přijde až trochu moc uhlazená a neakční(prostě simulátor). Sem velice zvědavej na DIRT3.

Kdyby jste chtěli zapařit shift 2 online, muj gamertag je: SCHULLI CZ

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...

Lidi mam dotaz k shiftum 2...jak jsou tam ty rozmístěný závody v záložkach 1 a 2; 3 a 4 atd tak v tý záložce 6 a 7 jsou závody RETRO - OLD SCHOOL MASTERS....muj dotaz je jestli nevíte jaký auto bych si do těchto závodů měl koupit? je tam titiž jeden závodník kterej má šíleně rychlej rozjezd a v průběhu závodu se ho nedá dohnat a já jsem stále na druhym místě..díky za odpověd

Odkaz ke komentáři

Jo tak toho jsem taky nedohnal má myslím starou toyotu ale stačí dojed druhej a myslím že postupem času ti hra hodí auto která se mu vyrovná, ja jsem to jezdil se skyline a to mám myslím upravený na D nebo C uplně a ani náhodou se nechytám, neskoušel jsem zatím upravit na vyšší řadu

Odkaz ke komentáři

Lidi mam dotaz k shiftum 2...jak jsou tam ty rozmístěný závody v záložkach 1 a 2; 3 a 4 atd tak v tý záložce 6 a 7 jsou závody RETRO - OLD SCHOOL MASTERS....muj dotaz je jestli nevíte jaký auto bych si do těchto závodů měl koupit? je tam titiž jeden závodník kterej má šíleně rychlej rozjezd a v průběhu závodu se ho nedá dohnat a já jsem stále na druhym místě..díky za odpověd

NISSAN SKYLINE GT-R ( R32 ) vytuněný na maximum .

Odkaz ke komentáři

NISSAN SKYLINE GT-R ( R32 ) vytuněný na maximum .

to s tim tuněnim je blbost protože když si chci vytunitto auto se kterym ho vlastně nemužu dohnat, tak mi to píše že pokud to vytunim tak mi to změní tu třídu ježdění na kterou to potřebuju

Odkaz ke komentáři

to s tim tuněnim je blbost protože když si chci vytunitto auto se kterym ho vlastně nemužu dohnat, tak mi to píše že pokud to vytunim tak mi to změní tu třídu ježdění na kterou to potřebuju

Nepiš , že je to blbost , když jsem to udělal . Jen to stojí dost peněz .

Odkaz ke komentáři

Ještě bych něl jeden dotaz...jak je ten poslední závod v záložce 10 a 11 (závod Modern A Invitational)...je to jen jedno kolo a jede se asi tak 8 minut...jakto že mě vždy diskvalifikují když dojedu i první? dojel sem třeba i na třetim místě a diskvalifikovali mě uplně z ničeho nic...stalo se to někomu taky?

Odkaz ke komentáři

Ještě bych něl jeden dotaz...jak je ten poslední závod v záložce 10 a 11 (závod Modern A Invitational)...je to jen jedno kolo a jede se asi tak 8 minut...jakto že mě vždy diskvalifikují když dojedu i první? dojel sem třeba i na třetim místě a diskvalifikovali mě uplně z ničeho nic...stalo se to někomu taky?

Pokud máš zaplý kinect, tak ho odpoj... mohlo by to být třeba za xicht :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Pokud máš zaplý kinect, tak ho odpoj... mohlo by to být třeba za xicht

1) kinect vubec nemam

2) tyhle nadávky si nech pro někoho jinýho..jestli nemáš jak pomoct tak raději ani nepiš, protože těchle ♥♥♥♥♥ů jako ty je tu hafo ;)...možná právě ty máš tak hroznej xicht že nedokážeš ani rozumě odpovědět ;)

Odkaz ke komentáři

1) kinect vubec nemam

2) tyhle nadávky si nech pro někoho jinýho..jestli nemáš jak pomoct tak raději ani nepiš, protože těchle ♥♥♥♥♥ů jako ty je tu hafo ;)...možná právě ty máš tak hroznej xicht že nedokážeš ani rozumě odpovědět ;)

No to se ozval ten pravy rejpal, kterej tady spamuju priblbymi recmi do topicu kde vubec nemaj co delat :) Takze trochu zaslouzeny :)

Odkaz ke komentáři

No to se ozval ten pravy rejpal, kterej tady spamuju priblbymi recmi do topicu kde vubec nemaj co delat Takze trochu zaslouzeny

Prosim?? a mužeš mi říct kde spamuju zprávama, který zrovna do určitýho topicu nepatří? jestli myslíš tu zprávu na kterou jsi mi právě napsal, tak to bylo jenom odepsání tomu blbečkovi co nevěděl co jínýho napsat...já jsem se totiž slušně zeptal co v tý hře mam dělat...takže nevim kdo podle tebe spamuje

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu