ccinkyda Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 jooo drift se nepovedl.nesedí mi,není to jako u Carbonu.já už budu mít konec..ale hra semi dost jinak líbí ale nejsem jedinej..jinak odbočím jsem zvědavej na Dirt 3,,co vy? Joo, Dirty 3 budou určitě peckový, zrovna dneska jsem koukal na gameplay na youtube a vypadá to dost dobře...ještě taky musim dohrát konečně tu dvojku, nějak na ní nemam pořád čas a náladu :D EDIT: kdyby někdo měl zájem, tak zde je SHIFT 2 UNLEASHED - SOUNDTRACK (BEZ HESLA) http://www.ulozto.cz/8484487/nfs-shift-2-unleashed-soundtrack-cinky-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 nema nekdo tuseni kde se odemkne replay diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 nema nekdo tuseni kde se odemkne replay diky Jak to myslíš "odemkne replay"? Replay si mužeš pustit hned po dokončení závodu, je to tam napsaný pod tou tabulkou co se má zmačknout (tušim že X) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Mám dotaz, nevíte jak si přidám do autologu ty 2 amíky z traileru ? Když si chci přidat do přátel, tak mi nejde dát to podtržítko .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 prave ze tam replay nemam bezi chvilku a pak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Nemas nahodou xko bez hardisku??Me to delalo u dirtu protoze sem mel memory card,pak sem kupil hadr a ejhle replay tam nahodou byl a dal se sledovat,nechapu proc to maji tak hloupe.Asi neco s pameti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boss94 Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Mě ta hra vyloženě baví!!!! Grafika ujde, hratelnost ji omlouvá.-)... Dle mého názoru nejlepší auta co byli za poslední rok vydaný... Bavili mě auta od CODEMASTERS(celá serie toca na psx a ps2), ale po posledním skvělém GRIDU nic nevyšlo. Forza je super, ale někdy mi přijde až trochu moc uhlazená a neakční(prostě simulátor). Sem velice zvědavej na DIRT3. Kdyby jste chtěli zapařit shift 2 online, muj gamertag je: SCHULLI CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosek76 Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Jj asi je to tim ze nemam hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Jj asi je to tim ze nemam hdd Nie asi, ale na 100%!!! Uz vo Forze2 som si to vsimol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Tak první dojem co jsem mněl že je hra skvělá je fuč zhruba po 20% odehrané kariéry bych to nejraději hodil do koše Drifty totálně se nedaj jezdit upně hnus a ostatní tak nák jde. Možná je to tím že hraju na střední obtížnost tak mi ty drifty nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 drifty sou rozhodne lepsi ve forze , ale uroven obtiznosti neovlivnuje drifty ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Vtom případě jsou hodně nepovedený ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Lidi mam dotaz k shiftum 2...jak jsou tam ty rozmístěný závody v záložkach 1 a 2; 3 a 4 atd tak v tý záložce 6 a 7 jsou závody RETRO - OLD SCHOOL MASTERS....muj dotaz je jestli nevíte jaký auto bych si do těchto závodů měl koupit? je tam titiž jeden závodník kterej má šíleně rychlej rozjezd a v průběhu závodu se ho nedá dohnat a já jsem stále na druhym místě..díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Jo tak toho jsem taky nedohnal má myslím starou toyotu ale stačí dojed druhej a myslím že postupem času ti hra hodí auto která se mu vyrovná, ja jsem to jezdil se skyline a to mám myslím upravený na D nebo C uplně a ani náhodou se nechytám, neskoušel jsem zatím upravit na vyšší řadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Ono když všechny ty tři závody dojedeš jako druhý, tak je to jako kdybys to udělal...normálně jsem to jakoby ujel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2011 Lidi mam dotaz k shiftum 2...jak jsou tam ty rozmístěný závody v záložkach 1 a 2; 3 a 4 atd tak v tý záložce 6 a 7 jsou závody RETRO - OLD SCHOOL MASTERS....muj dotaz je jestli nevíte jaký auto bych si do těchto závodů měl koupit? je tam titiž jeden závodník kterej má šíleně rychlej rozjezd a v průběhu závodu se ho nedá dohnat a já jsem stále na druhym místě..díky za odpověd NISSAN SKYLINE GT-R ( R32 ) vytuněný na maximum . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 NISSAN SKYLINE GT-R ( R32 ) vytuněný na maximum . to s tim tuněnim je blbost protože když si chci vytunitto auto se kterym ho vlastně nemužu dohnat, tak mi to píše že pokud to vytunim tak mi to změní tu třídu ježdění na kterou to potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodney2000 Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 no dyt prave , ten s tou toyotou je na tom porad stejne , proste r32 na max a pak se nechyta ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 to s tim tuněnim je blbost protože když si chci vytunitto auto se kterym ho vlastně nemužu dohnat, tak mi to píše že pokud to vytunim tak mi to změní tu třídu ježdění na kterou to potřebuju Nepiš , že je to blbost , když jsem to udělal . Jen to stojí dost peněz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Ještě bych něl jeden dotaz...jak je ten poslední závod v záložce 10 a 11 (závod Modern A Invitational)...je to jen jedno kolo a jede se asi tak 8 minut...jakto že mě vždy diskvalifikují když dojedu i první? dojel sem třeba i na třetim místě a diskvalifikovali mě uplně z ničeho nic...stalo se to někomu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Ještě bych něl jeden dotaz...jak je ten poslední závod v záložce 10 a 11 (závod Modern A Invitational)...je to jen jedno kolo a jede se asi tak 8 minut...jakto že mě vždy diskvalifikují když dojedu i první? dojel sem třeba i na třetim místě a diskvalifikovali mě uplně z ničeho nic...stalo se to někomu taky? Pokud máš zaplý kinect, tak ho odpoj... mohlo by to být třeba za xicht :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Pokud máš zaplý kinect, tak ho odpoj... mohlo by to být třeba za xicht 1) kinect vubec nemam 2) tyhle nadávky si nech pro někoho jinýho..jestli nemáš jak pomoct tak raději ani nepiš, protože těchle ♥♥♥♥♥ů jako ty je tu hafo ;)...možná právě ty máš tak hroznej xicht že nedokážeš ani rozumě odpovědět ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 1) kinect vubec nemam2) tyhle nadávky si nech pro někoho jinýho..jestli nemáš jak pomoct tak raději ani nepiš, protože těchle ♥♥♥♥♥ů jako ty je tu hafo ;)...možná právě ty máš tak hroznej xicht že nedokážeš ani rozumě odpovědět ;) No to se ozval ten pravy rejpal, kterej tady spamuju priblbymi recmi do topicu kde vubec nemaj co delat :) Takze trochu zaslouzeny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 No to se ozval ten pravy rejpal, kterej tady spamuju priblbymi recmi do topicu kde vubec nemaj co delat Takze trochu zaslouzeny Prosim?? a mužeš mi říct kde spamuju zprávama, který zrovna do určitýho topicu nepatří? jestli myslíš tu zprávu na kterou jsi mi právě napsal, tak to bylo jenom odepsání tomu blbečkovi co nevěděl co jínýho napsat...já jsem se totiž slušně zeptal co v tý hře mam dělat...takže nevim kdo podle tebe spamuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 http://console-forum.net/tema/121710-iphone-4-16gb-cz Sry za OT, nemohl jsem si to odpustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.