kubago Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Tak, jelikož se nám blíží datum vydání 3DS, chtěl jsem se zeptat zdali někdo netuší kde by mohlo jít 3DS omrknout? Konkretně v Brně. Nemyslím tím, že by ho museli v prodejně kvůli mě otevírat (když si ho stejně nechci koupit), ale spíš mi jde o nějaký vystavený kus k vyzkoušení (chci vidět to 3D, příp. vyzkoušet hru). Většinou třeba PSP měli vystavené větší obchody s elektronikou. Ale opravdu se mi je nechce objíždět a hledat. Kdyby někdo na něco narazil nebo viděl, byl bych rád za takovou informaci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Pridavam se pro Prahu ci Olomouc. ^^ Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 V Praze v ElectroWorldu mají dva vystavené kusy. Byl jsem na Černém Mostě a v Průhonicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Sakra, zrovna kdyz dneska z Prahy odjizdim. :D Ale diky. ;) Kdybyste vsak nekdo objevili 3DS v centru, tak dejte vedet taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Praha - obchodní centrum Chodov - electroworld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 Praha Háje - Czech Computer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Srpen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2011 ted uz to snad neni aktualni thread, 3ds jsou k videni snad vsude. Ja ho naposledy videl v alze v holesovicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Přesně tak už je to snad všude. Třeba Electro World Hradec Králové je jistej a další obchody s elektonikou taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 No jo, ale na co to je, když ty bambusky tam nedali žádnou hru, takže člověk může koukat leda na galerii vytvořeným Mii. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Nevi nekdo, kde bych si mohl vyzkouset v Plzni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 asi jedině v electroworldu,v datartu ho taky budou mít,ale nevím jestli na ozkoušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 V Datartu ti řeknou, že není nabitý. Electroworldy ho mají, ale bez jakékoliv hry, jen s tím, co je tam default. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 5, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Dle zakona ti zbozi co ti prodejce prodava musi predvest , nemusi ti ho pujcovat do ruky , ale predvest musi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Nevi nekdo, kde bych si mohl vyzkouset v Plzni? Je to dva-tri tydny, co jsem byl v Tescu na Rokycanske, kde mel nintendo primo stanek s nejakejma soutezema a u nej na stojanku bylo. Zapnute a se Zeldou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grigi Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ciao! kdyby jste si ho nekdo chtel vyzkouset v Plzni, tak jsem k dispzici ;). Muzem nekde dat kafe nebo tak a hodit rec. Mam Ghost Recon, Mario 3D land, a to demo Residenta + NSMB (aby bylo videt jak to vypada)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.