representmajkl Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ahoj lidi, mám propojený PS3 pře projektor BenQ MS510. http://benq.cz/products/Projector/index.cfm/product/1190 Vše funguje super až na 3D hry, tedy vlastně 3DRift-nemám v menu nabídku na hraní 3D-je světle šedivá a nejde na ni kliknout.3D filmy fungují bez problémů. Nevím jestli nemám něco nastavit v PS3, nebo projektoru. Jinak používám HDMI 1.4. Díky za rady:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 representmajkl Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Kdo mi poradí, jak vyřeším problém, tak získá 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Neeo Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 A ty máš 3D hru na PS3? 3D filmy existujú, ale 3D hru na psko som ešte nevidel. Čo viem tak na hranie 3D treba 4 veci televízor alebo projektor podporujúci 3D, konzolu s firmwérom vyšším ako 3.50, 3D médium (blu-ray disk) a okuliare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Tak 3D hry máš tet třeba Killzone 3 nebo Crysis 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 representmajkl Odesláno Březen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Mám 3DRift, ale hra nenabídne možnost 3D,ta možnost tam je,ale nejde na to ,,kliknout´´. Prjektor má HDMI vstup HDMI 1.3, po upgradu PS na 3.6 to mám propojený HDMI 1.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
representmajkl
Ahoj lidi,
mám propojený PS3 pře projektor BenQ MS510.
http://benq.cz/products/Projector/index.cfm/product/1190
Vše funguje super až na 3D hry, tedy vlastně 3DRift-nemám v menu nabídku na hraní 3D-je světle šedivá a nejde na ni kliknout.3D filmy fungují bez problémů.
Nevím jestli nemám něco nastavit v PS3, nebo projektoru.
Jinak používám HDMI 1.4.
Díky za rady:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.