David50G Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Jen jsem chtel doporucit multak Gta na superparba.cz a i upozornit na nehorsi ze serveru gta-multiplayer.cz admini nepoznaj cheat od psiho h*** takze kdo hrajenebo chce zacit tam ani nelezte za zakoupeni zbrane = ban xD, jinak kdo bude chtit hrat na superparba.cz nebo nebude vedet co a jak pm nebo tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 souhlasim! WTLS = hrajou jen malý čůrá*i který jen zabíjej - nikdo nepomůže apod. Jinak dobrej server (a neni to RP) je PFR - a nejlepší server byl (a možná bude xD) RŽ 5.3 Jinak SAMP hraju 3 roky,a budu natáčet seriál BusMan:Apocalypse a TopGear 2011 SAMP Edition kde budu testovar modifikace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 nebyl by nějaky navodek?už jsem hledal,našel program,nainstaloval,ale nic se nikde neobjevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 nebyl by nějaky navodek?už jsem hledal,našel program,nainstaloval,ale nic se nikde neobjevi taky sem nevěděl ale pak sem nahoře klikl na internet a už tu bylo serverů.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak nainstaluj GTA San Andreas pak nainstaluj klienta http://www.superparba.eu/downloads.php?cat_id=2&download_id=8 dej internet nebo find server je to druha zalozka od favorites a nech najit serverz muye to hledat i 5 az 10 minut je tam dost serveru ale nejvice hrani je ruský az 500 hracu na prd azbuku neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 o čem jako tenhle topik je?! přečetl jsem si tu úvodní mrdku snad 3x a palice mi to furt nebere , nemá to hlavu ani patu, možná kdyby se dotyčnej naučil česky tak by se z toho dalo něco přečíst! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ty to ani chápat nemůžeš, stačí si přečíst tvoje Feedback Score..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 pravda , taky to má s tim hrozně společnýho ty vocas ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Neznate nejakej good server na GTA 4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Hraju na jednom českém: 81.89.48.237:9999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 W@rn!ng Chinga tu madre puta nevim ale precti si muj popis jestli tvuj mozek krom podelavek umi neco jineho a zjistis, pak jeste k tomu mam win english to jest pro tebe(tupce)jinak usporadana klavesnice bez hacku zdar Assassin musim mit na GTA IV origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Já se taky přidám, hraju pod nickem: ThalamicRockyzz ale na superpařbě nehraju, hraju na VG a PFR na ntp :) Nehraju už tak často ale stejně bych dal kdyby někdo napsal :) souhlasim! WTLS = hrajou jen malý čůrá*i který jen zabíjej - nikdo nepomůže apod.Jinak dobrej server (a neni to RP) je PFR - a nejlepší server byl (a možná bude xD) RŽ 5.3 Jinak SAMP hraju 3 roky,a budu natáčet seriál BusMan:Apocalypse a TopGear 2011 SAMP Edition kde budu testovar modifikace :D Předpokládám že to budou amaterské videa v Movie Makeru ne ? :D :D :D Ale i tak Top Gear mám rád takže se na to kouknu (na to video) at je to jakýkoliv :D... Jinak pokud budeš chtít udělat mapu přes MTA (třeba to studio topgearu) tak napiš, pokusím se o to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2011 V MovieMakeru jsem začínal (asi jako každý) :D,ale ted už jedu na Sony Vegas 10 Pro,ale nějaká supr kvalita (jako s efektama apod) to nebude,jinak k Top Gearu - Hlavní složkou bude testování nových modelů aut - do prvního dílu plánuju např. Porsche 911,Škoda 1000MB :D Jinak můj "moc" nepovedený výtvor - Crazy Dumpers - http://www.youtube.com/watch?v=JRirCleAIZ0 (Ovšem tohle je moje začátečnický a odfláklí) Jinak měl bych zájem o tu mapu,já sem se o ní pokoušel ale je to divný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.