sejvi Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak jsem dal tento rok prednost hre TOP SPIN 4 pred VIRTUA TENNIS 4. Co myslite udelal jsem dobre..? Jak se Vam libi letosni rocnik tenisu TOP SPIN 4..? Zatim jsem hral DEMO, plnou verzi hry mam na ceste... :D http://www.youtube.com/watch?v=1AD7o4z48LM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 taky sem vcera zkousel demo, hralo se mi to dobre, pekny...ale na plnou to asi nevidim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Hrál jsem virtual tennis a top spin 3 mám doma a musím říct že je top spin lepší aspoň pro mě. No a co se týká nového dílu tak to je pro mě jasná koupě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonell Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Mně by strašně zajímalo, jak se to hraje s tím MOVE. Sice ani jedno nemám (ani MOVE ani TS4) ale pokud by to bylo nějaké rozumně hratelné... Tam by mně taky zajímal potřebný prostor, páč před televizí prostor široký jako tenisový kurt nemám :) A do třetice by mně zajímalo, zda i to demo (to se asi stahuje na PSN?) podporuje MOVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Jo, demo podporuje Move. Já mám hru doma, ale ještě jsem ji nezkoušel. Jinak demo mi vůbec nešlo :D Prostě si nepamatuji všechny ty pohyby :DD Jinak na move není potřeba nikdy nějak extra velké místo, navíc u Top Spin 4 se běhá dualshockem a mává jen rukou. Téměř u všech her je prostě pouze zapotřebí, aby byl Move vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 demo sa da stiahnut len pre pluskarov alebo aj normal?...z akeho store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 DEMO jsme stahnul z CZ store a muze ho stahnout KAZDY... Velikost kolem 1GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Bohužel jsem z dema Top Spin 4 zklamaný. Hraní s move není to co jsem očekával. Převod pohybu do hry není 1:1, ale ovládají se jen švihy raketou. Čekal jsem, že ovládání bude podobné třeba jako u ping pongu ve Sports Champions. Jsem zvědavej jak bude vypadat Virtua Tennis 4, který má vycházet také za nedlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 MOVE jsem jeste nezkousel. Je mi jasne, ze ovladani pres MOVE se ani zdaleka neblizi svou kvalitou jako u pincesu (Sports Champions). Ale na GAMEPADu se Top Spin 4 hraje velmi dobre. ;) Na Virtua Tennisu 2009 me stve, ze se naucis par uderu a pak v podstate nemas soupere. A same vyhry bez ztraty gemu OMRZI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 To mě taky štve. Do třetího dílu byl Virtua Tennis hodně jednoduchý a mým favoritem byl vždy Top Spin, ale kvůli ovládání s move si počkám na demo Virtua Tennisu a až pak se rozhodnu do čeho půjdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Ctyrhra nevypada vubez ZLE... ;) http://www.youtube.com/watch?v=onQKyrlcSWA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 jako me se to dost libi, ale mam dotaz. tam je celkem 25 hracu a to je vse ? tzn, asi pul zenske pul chlapi ? takze kdyz budu hrat nejake turnaje tak porad proti me budou stejni protihraci ? (proste tech 14) nebo jsou tam i nejaci jako "noname" ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Co jsem cetl, tak by tam meli byt i vymyslene jmena, tedy NONAME... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos461 Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Chtěl bych se zeptat jestli je v plné hře uveden jako GRAND SLAM v IRSKU místo WIMBLEDONU tak jako v demu a jestli se dá použít jestřábí oko? A jestli se to vyplatí kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProStaff Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 TS4 mě moc baví, sice už sem skoro dvakrát rozsekal gamepad, ale neva.... :-) Zajímalo by mě, jak už se tady myslím někdo ptal, jak se zvyšuje u hráče level a i ostatní vlastnosti hráče. Vyhrál sem už asi 5 turnajů na HARD a jediný, co mi přibývá jsou diváci a změnil se mi status na Rookie.... :-) Ale jinak sem pořád level 0 a mám u všech vlastností 30.... Nevíte jak to funguje? Díks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurtt Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 V předchozím díle to bylo tak že za vyhrané zápasi si dostával XP a ty si pak cpal do schopností např. stamina power backhand atd. Tak předpokládám že to bude asi podobné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drebb Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 to ProStaff: za kazdy zapas dostavas xp a pak v menu je kolonka my player a tam je player evolution, kde muzes zvolit ze tri moznosti pro zvyseni schopnosti (serve, deffensive, offensive), taky je dulezite najimat trenery, kteri ti muzou pridat docasny bonus do tvych schopnosti a pak taky trvaly kdyz splnis vsechy ukoly co ti zada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProStaff Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 Jo ahááááá! Vy ste borci! Moc děkuju! Já proč sem protihráčům přestal stačit.... :-) Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Duben 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Tak uz nejaky ten den "MASTIM" Top Spin 4 a zatim maximalni spokojenost... Zacal jsem hrat karieru a je to DOBRE... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sopo Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 co říkáte na AI spoluhráče při čtyhře? Mě teda dělá nervy s těma nepochopitelnejma přihrávkama soupeřům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 co říkáte na AI spoluhráče při čtyhře? Mě teda dělá nervy s těma nepochopitelnejma přihrávkama soupeřům. Je to individuální někdy je vyškolí jak prase a někdy jim dá na smeč ... Ale většinou mi příjde,že to celkem zvládá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sopo Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 a na jakou hraješ obtížnost? já na hard a opravdu mi vůbec nepomáhá. měl sem Nadala a i když má půl kurtu prázdnýho, tak to stejně nahrává přímo před protihráče a navíc totálně lehce. Toto chování je teda jen pokud hraje na síti, vzadu to celkem dává, ale stejně mi žádnej míč nezíská. Ale jinak dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Nevím ,jestli jsi mám TS4 pořídit ,mám Virtua tennis ,ale ten mě po krátké době omrzel a bojím se ,že se to stane i TS4 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Květen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Tak jsem po par zapasech presel na HARD (ve STANDART obtiznosti jsem vsechny porazel a dostal jsem se behem chvile do prvni desitky), nekolik zapasu jsem se trapil a spadl az na 60 pozici ATP. Pak jsem zjistil, ze se da uder zrychlit tlacitkem R1 a hned se hraje LEPE. ;) A proto mate nejake FINTY pri ovladani, jak hrajete a co nejcasteji mackate..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukmignon Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 ahoj, dnes jsem našel balíček move pack ale s virtua tennisem 4. myslíte, že top spin je značně lepší a že mám počkat, až ho zlevní? protože ten balík VT4 + move vychází na 2 000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.