burton91 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Ahoj mám problém nevím jak dát stažené hry do psp a jestli s hrama mam jeste neco delat. Jedna hra mi sla do toho dat a dalsi ne. Pls. potrebuje pomoc. Dik za kazdej uzitecnej koment :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 prvne bys mel asi napsat jakou hru se tam snazis dostat. legalne koupenou z PS3? iso stazeny z internetu? na spusteni iso her potrebujes HEN, takze se podivej co v tom PSP mas momentalne za verzi ofw a podle toho si najdi konkretni navod jak to zprovoznit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 burton91 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 snazim se stahnout hry z nemu iso a fw tam mam 6.35 PRO-B3 jestli to nejak pomuze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t3n Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 iso soubory musis davat do slozky ms0:/ISO (root folder na karte) eboot potom do ms0:/PSP/GAME/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrProchy Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Já mám stejnej problém ... :( Mám psp go ůplně new a nwm jak ho flashnout nebo něco s tim udělat aby mi šly hry .. ! Poraďte pls .. a nemám tam tu složku ISO .. :( :( Odepište kdyžtak tady nebo na mail rat.chet@seznam.cz dík moc ... je to narychlo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Burton: složku si musíš vytvořit v rootu Petr: musíš zjistit jakou verzi FirmWaru máš a to v system settings - a je tam verze třeba 6.10,6.20 atd. pak musíš na určitou verzi stáhnout Hen(flash) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Burton: složku si musíš vytvořit v rootu Petr: musíš zjistit jakou verzi FirmWaru máš a to v system settings - a je tam verze třeba 6.10,6.20 atd. pak musíš na určitou verzi stáhnout Hen(flash) No Hen určitě ne, už dávno se to nejmenuje HEN, ale už normálně CFW, respektive (L)CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gax883 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 No Hen určitě ne, už dávno se to nejmenuje HEN, ale už normálně CFW, respektive (L)CFW fakt? :D sem ani nevěděl a já tomu blbec furt řikám HEN a CFW je CustomFirmWare že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
burton91
Ahoj mám problém nevím jak dát stažené hry do psp a jestli s hrama mam jeste neco delat. Jedna hra mi sla do toho dat a dalsi ne. Pls. potrebuje pomoc. Dik za kazdej uzitecnej koment :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.