burton91 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2011 Ahoj mám problém nevím jak dát stažené hry do psp a jestli s hrama mam jeste neco delat. Jedna hra mi sla do toho dat a dalsi ne. Pls. potrebuje pomoc. Dik za kazdej uzitecnej koment :? Citovat
0 t3n Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 prvne bys mel asi napsat jakou hru se tam snazis dostat. legalne koupenou z PS3? iso stazeny z internetu? na spusteni iso her potrebujes HEN, takze se podivej co v tom PSP mas momentalne za verzi ofw a podle toho si najdi konkretni navod jak to zprovoznit. Citovat
0 burton91 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 snazim se stahnout hry z nemu iso a fw tam mam 6.35 PRO-B3 jestli to nejak pomuze :-) Citovat
0 t3n Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2011 iso soubory musis davat do slozky ms0:/ISO (root folder na karte) eboot potom do ms0:/PSP/GAME/ Citovat
0 PetrProchy Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2011 Já mám stejnej problém ... :( Mám psp go ůplně new a nwm jak ho flashnout nebo něco s tim udělat aby mi šly hry .. ! Poraďte pls .. a nemám tam tu složku ISO .. :( :( Odepište kdyžtak tady nebo na mail rat.chet@seznam.cz dík moc ... je to narychlo .. Citovat
0 Gax883 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2011 Burton: složku si musíš vytvořit v rootu Petr: musíš zjistit jakou verzi FirmWaru máš a to v system settings - a je tam verze třeba 6.10,6.20 atd. pak musíš na určitou verzi stáhnout Hen(flash) Citovat
0 Martin2412 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2011 Burton: složku si musíš vytvořit v rootu Petr: musíš zjistit jakou verzi FirmWaru máš a to v system settings - a je tam verze třeba 6.10,6.20 atd. pak musíš na určitou verzi stáhnout Hen(flash) No Hen určitě ne, už dávno se to nejmenuje HEN, ale už normálně CFW, respektive (L)CFW Citovat
0 Gax883 Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2011 No Hen určitě ne, už dávno se to nejmenuje HEN, ale už normálně CFW, respektive (L)CFW fakt? :D sem ani nevěděl a já tomu blbec furt řikám HEN a CFW je CustomFirmWare že? Citovat
Otázka
burton91
Ahoj mám problém nevím jak dát stažené hry do psp a jestli s hrama mam jeste neco delat. Jedna hra mi sla do toho dat a dalsi ne. Pls. potrebuje pomoc. Dik za kazdej uzitecnej koment :?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.