Vicfull1 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Hraju hru a Notebook se zničeho nic vypne... Myslíím, si že to je tím, že se přehřeje. A tak si chci koupit chladíci podložku... Prosím, řekněte mi jak taková podložka funguje? A prosím doporučte mi nějakou do 600-700Kč... Když budete vědět o draažší, ale hodně lepší tak jí sem taky dejte. Notebook mám Dell a display 15,6....Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Nainstaluj si SpeedFAN ,a koukni se na teploty. Jak dlouho notebook máš ? ,nebylo by odvěci ho vyčistit (minimálně stlačeným vzduchem) pokud je starší tak vyměnit pastu na CPU - Grafice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Hele ten notebook mám od vánoc... a je to dost na hry.. rozjedu na tom ty nejlepší hry! a jen se přehřívá to vím na 100%Jak si psal - nebylo by odvěci ho vyčistit (minimálně stlačeným vzduchem) nechápu ;) a díky za odpověd ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Notebook mám od vánoc! a vím jistě že se přehřívá... rozjedu tam nejnovější hry atd... A nerozumím tomu ,nebylo by odvěci ho vyčistit (minimálně stlačeným vzduchem)... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 nemusíš tu spamovat 2 x! Vezmeš stlačenej vzduch ve spreji a profoukneš ho .. Když je to asi notebook na HRY jak tu tvrdíš tak by se přehřívat rozhodně neměl ,a od dellu kór ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Nevíím... jestli je na hry, ale je dost dobrej ajdou na něm nový hry.. (Dell Inspiron N5010 - Intel core i7) . Dnes jsem na něm hrál Homefront je to uplně nová hra a tak se vypnul.. Už předtím jsem hrál hry jako GTA IV, Mafia II, ale to bylo jenom teplé a po 2 hodinách už to nešlo plynule.. A jak ted hraju tak se to vypíná! Tk prosím porad nějakou podložku... nebo něco takového ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Stáhl jsem si ten SpeedFAN a moc se v tom nevyznám ;) ale na začátku je HDD,Temp1,Core0,Core1,Core2,core3 a u toho teploty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 kolik ti to ukazuje normálně v klidu a kolik když máš zaplou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 HDD - 49 stupnu Temp1 - 63 Core0 - 62 Core1 - 63 Core2 - 62 Core3 - 63 Takhle kdyz to je v klidu ;) a má to cenu zapínat hru? :D akorád se mi zase zahřeje! Jestli jo napiš já ji zapnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Co nechapes na tom, ze mas procistit ntb stlacenym vzduchem? Jestli mas doma kompresor udelej to tim a nebo si kup stlaceny vzduch ve spreji http://www.alza.cz/SearchAdvanced.asp?EXPS=stlaceny+vzduch . Btw. ta podlozka zas tak velkej zazrak neni, aby sis nedelal iluze (vetsinou tak 1-5 stupnu). Pouzivas ntb v posteli? Jestli ho mas v zaruce a nebo se bojis abys neco nepo... tak ho dej do servisu procistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Notebook mě hodně hřál, což mě fakt dost vadilo na ruce při psaní. Teď mám chladící podložku z LEVELu (nějakej BELKIN). A rozdíl cejtím dost podstatnej. Sice je to trochu hlasitý, ale pořád je to tišší než větrák v ntb na plný pecky. Rozhodně bych neřekl, že to nemá cenu. Ovšem mě se teda ntb nevypínal přehřátím, tam už bude asi problém větší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 No s tou podlouzkou nevim. Je to asi dost individualni. Co sem cet na ruznejch forech a mel moznost se podivat na dve chladici podlozky jak chladi tak nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 jj podložky nic nepomužou,hra se mi vypne tak i tak,když hraju nějakou méně naročnou hru(CoD 2),tak se mi to nevypne ani bez podložky,moc ti nepomuže,mám logitech n150,a jestli by ti už nějaka měla pomoct,tak(nevim jak se jmenuje) takova ta mřižka se třema ventilatorama,a mužeš si je dat kde chceš(pod CPU,GPU a HDD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Hele ten notebook je novej od těhle vánoc.. Myslíte, že už by byl ve vnitř špinavej? V posteli sním moc nesedím.. Tkže mi psaní nevadí. Když sedím u stolu tak mám bezdrat. myš+klavesnici. Když jsem hrál GTA IV tak byl notebook taky teplej, ale nevypínal se! Může se notas nějak zničit, když je hodně teplý? a nebo se dokonce vypíná? Koukal jsem na tuto podložku - http://www.alza.cz/coolermaster-notepal-u3-notebook-cooler-d196248.htm#popis ... Já bych řekl, že to musí snížit teplotu, když to dám na díry, kde je CPU, GPU a HDD. Tak to tam bude fučet rychleji a chladnější vzduch.. A stím profouknutím to klidně udělám... Mám to prostě fouknout do díry na větrání, kde to nasává nebo vyfukuje? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Po zapnutí notebooku byly teploty Hdd 21 stupnu. Temp až Core3- 50 Stupnu.. A pak jsem zapnul hru a po 10 min teplota stoupla na 80 stupnu. Ale zase po 1min pobytu na internetu teplota klesla na 67 stupnu. A vetracek v notebooku se zpomalil.. Kdyz hraju hru tak jede asi naplo a stejně nestíhá. A proto se myslím, že by to mohla vyřešit ta podložka... Nejsem nějakej profík, tak mi prosím radte dál! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Hele když už píše dva příspěvky co takhle dát edit a dopsat to do předchozího? Sorry za ot jinak myslím že pomůže každá podložka ty věci k něčemu jsou. Ale když máš Noťas v záruce zkusil bych reklamaci protože myslím že to moc normální není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Vicfull asi si nasel tu podlozku, kterou mel na mysli Lentilek. Ja ji znam akorat v cernem provedeni (nevypada spatne, ma tri vetraky a da se "do neho" schovat ntb), ale opravdu nemej vysoke ocekavani, aby si nebyl zklamany (pokud si ji koupis). Btw. Spilif tu napsal asi nejlepsi reseni... jestli mas ntb od Vanoc tak by zas tak zanesenej prachem byt nemel a zjistovat tu na foru co tomu je to bude na dlouho jestli se na to vubec prijde. Muze to byt vyrobni chyba, nekde chybi teplovodiva pasta a nebo uz je stara a prehrivani je hned na svete. Predpokladam, ze do nej nemuzes vrtat v ramci zaruky. Takze jak psal Spilif, dej ho do servisu, rekni jim co se stalo a pak nam napis v cem byl teda problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 No já osobně bych určitě napsal Dellu jestli je normální že se 3 měsíce starý notebooku vypíná při zátěži na kterou je vyroben ... Jinak k chladící podložce, kamarád má HP a celkem se mu přehříval, jako že byl fakt vařící a tak, koupil si chladící podložku a říká že je to o dost lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Jako do servisu odkud jsem to koupil nebo do jakýho koliv jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Jako do servisu odkud jsem to koupil nebo do jakýho koliv jiného? Pokusím se ti to napsat tak aby jsi to pochopil... Při koupi NB jsi po zaplacení obdržel doklad o koupi a u NB byl záruční list! Tak to vem a jdi tam co jsi to koupil a nebo si najdi jakýkoliv značkový servis značky NB a tam ho odnes. Kapiš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Jo chápu, jenže jsem si notebook objednal přes internet a obchod je daleko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Mám úplně stejný problém, když hraju náročnější hru tak si pod horkou část dám zmrzlý gel (takový ty modrý vložky) a minimálně půl hodiny to vydrží. Jinak taky můžeš vyzkoušet http://aukro.cz/chladici-podlozka-pod-notebook-usb-podsvicena-i1521627543.html , ale rozhodně profouknout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Mám úplně stejný problém, když hraju náročnější hru tak si pod horkou část dám zmrzlý gel (takový ty modrý vložky) a minimálně půl hodiny to vydrží. Jinak taky můžeš vyzkoušet http://aukro.cz/chladici-podlozka-pod-notebook-usb-podsvicena-i1521627543.html , ale rozhodně profouknout! Byla by dobrá i tahle podložka? http://www.alza.cz/coolermaster-notepal-u3-notebook-cooler-d196248.htm#popis Jsou tam také 3 ventilátory.. A to profouknutí mám udělat tam kde se vzduch nasává nebo vyfukuje? Jinak ještě určitě něco porad ;) Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Vicfull1 když neumíš číst ,tak je těžký ti poradit ! Zpomal a vklidu pomalu si to přečti pochopíš ! (MOŽNÁ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Číst umím, ale o tom, jestli to mám profouknout kde to nasává nebo kde to vyfukuje tu neníí zmínka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.