Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chladící podložka

Vicfull1

Recommended Posts

Profouknout kompresorem všechny díry, kde něco nasává nebo vyfukuje už neni důležitý. Tu podložku co jsem ti sem dal bych si určitě já koupil, nemám s tím zkušenosti, ale rozhodně bych si nekupoval 6x dražší podložku jakou sem dáváš ty.

Taky to občas dělám tak, že si pod noťas dám knížku aby se mohl lépe odvádět vzduch, ale to se pak musí přizpůsobit hraní, žádný FPS nebo by ti v zápalu boje mohl sesunout noťas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já notebook mám podloženej. a stou podloužkou se mi líbí, že si ti větráčky můžeš dát kam chceš! U tý co jsem sem dal já!

jeste me napda, ze nikde neni psany, že to je notebook na hry. Koupil jsem ho prostě, že má dobrej hardware. tak jestli tam nění nějakej slabej větrák!

Odkaz ke komentáři

i kdyby ti notebook vyměnili,myslim,že budeě mit stejnej problem,segra,a kamoš maji uplně stejny NTB(rozdily v HDD,ale to je detail),a všem se při naročnějšich hrach vypina,to nebude přesně tvym kusem podle mě,na Acer podpoře mi psali,že mobilni CPU je přizpusoben vysokym teplotam,a že se mi nemuže zničit tim,že se mi NTB vypina při 100°C,jinak tu zmzlou modrou kapsli co mame v mražaku dat pod notas mě nenapadlo,diky Han3 :)

Odkaz ke komentáři

Han3 promin, ale myslis, ze ta podlozka co si tu postoval je stejna jako ta od coolemaster? To asi ne.. (navic vypada priserne). Jinak Vicfull to je uplne jedno jestli je tam napsany, ze je to na hry nebo na obrazky uchladit se ten ntb musi sam.

Ano, určitě je to rozdíl, cenově ušetří 600kč :-) Nežíj v mýtusu, že co je dražší je lepší.

Vvenca je lepší ta co sem dal Han3 nebo tu co jsem sem dal já? a je hodne 1000 otáček/min?

Tady záleží jak velký větrák to je, na aukru najdeš za "pár korun" i s 3000 otáčky/min, ale pozor na hlučnost. Teď koukám, že podložka kterou jsem sem dal má 2000 otáček/min, takže cenově velký rozdíl ale v kvalitě už zdaleka ne.

Odkaz ke komentáři

Han2 boha podivej se na tu co si sem postnul a na tu co postnul Vicfull... ta z aukra se hodi tak akorat nekam na letiste vyznacovat runway a je cela z plastu. Ta Coolermaster je z hliniku takze i neco vydrzi navic si ty vetracky muzes posouvat kam potrebujes. A podle obrazku mi prijde, ze vetracky maji i vetsi prumer.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu